Politie Midden- en West Brabant

Politie Binnenstad betrekt nieuwe locatie

TILBURG, 5 juni 2007

Politie Binnenstad betrekt nieuwe locatie

TILBURG Op dinsdag 12 juni opent het politieteam Binnenstad de deuren van haar nieuwe bureau aan de Stationstraat 22. In verband met de verhuizing sluit het oude bureau aan de Stationstraat 14 donderdag 07 juni haar deuren. Natuurlijk blijft het politieteam wel telefonisch bereikbaar voor het publiek via 0900-8844. De publieksopvang wordt door de omliggende teambureau;s en het politieloket Julianastaete aan het Piusplein waargenomen. Mensen die aangifte willen doen van een strafbaar feit of een persoonlijk gesprek willen met hun wijkagent of een rechercheur worden geadviseerd om van tevoren telefonisch een afspraak te maken. Dit voorkomt onnodige wachttijden. Via het nummer 0900-8844 is de politie zeven dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar. Spoedgevallen kunnen gemeld worden via het alarmnummer 112. Vanaf dinsdag 12 juni is het nieuwe politiebureau van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur en zaterdagmiddag van 13.00 uur tot 17.00 uur geopend.

INDELING

Teamchef Danny van den Ham (team Binnenstad) ziet uit naar het nieuwe onderkomen: We gaan er in ruimte enorm op vooruit. Ook het publiek zal dit merken. De inrichting van de balie zal een positieve invloed hebben op de klanttevredenheid.

Het nieuwe bureau biedt veel meer ruimte aan de medewerkers. Het gebouw telt 4 verdiepingen. Het nieuwe onderkomen huisvest niet alleen het politieteam Binnenstad, maar ook de districtsrecherche. Alle ruimtes zijn afzonderlijk van elkaar te scheiden en af te sluiten. Daarnaast is het pand voorzien van twee afgesloten parkeerlagen.

Auteur: Desiree Brabers