Phanos neemt belang in Inn Home

Phanos
Rubriek: Binnenland
Datum en tijd: 08-06-2007 12:13

Phanos neemt belang in Inn Home en tekent het samenwerkingscontract op de Provada

7 juni 2007, Houten

Phanos neemt een 50% belang in Inn Home, aanbieder van seniorenwoningen, en gaan samenwerken aan de ontwikkeling en realisatie van seniorenhuisvesting. De officiële overeenkomst daartoe zal door beide partijen op 12 juni ondertekend worden tijdens de Provada, de vastgoedbeurs voor professionals uit binnen- en buitenland.

Phanos profileert zich al jaren op de vastgoedmarkt door de ontwikkeling van kwalitatief hoogstaande vastgoedprojecten. Inn Home biedt en beheert vernieuwende woonvormen speciaal voor senioren. Met deze samenwerking onderstrepen beide partijen het belang van voldoende en passende huisvesting voor senioren in de toekomst.

'Phanos onderkent al jaren dat het in deze tijd van welvaart juist meer en meer om welzijn gaat. Door de toenemende vergrijzing nemen senioren in onze maatschappij een steeds prominentere rol in. Er is veel nieuwe huisvesting nodig om aan de veranderende wensen van senioren te voldoen als het gaat om diversiteit, individualiteit en kwaliteit. Door de samenwerking kunnen Inn Home en Phanos als geen ander in die behoefte voorzien', aldus CEO Hans Ensing van Phanos.

Note:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Phanos NV 030-6060606.