Nieuwe internet software voor het Midden- en Klein Bedrijf 12.06.2007 / 09:20 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Perportam b.v.

Perportam b.v.

Nieuwe internet software voor het Midden- en Klein Bedrijf

Amsterdam, 12 juni 2007

Het jonge Amsterdamse bedrijf PerPortam B.V. heeft een volledige online kantooromgeving ontwikkeld en uitgebracht. De software genaamd 'Mijn Online Office' is speciaal gericht op ondernemingen van één tot vijftig werknemers. De software hoeft niet meer lokaal geïnstalleerd te worden, maar is volledig toegankelijk via het internet door gebruik van een internet browser. Mijn Online Office integreert in één applicatie alle operationele werkzaamheden en financiële kantoorhandelingen. Ondernemers hoeven niet langer met meerdere verschillende programma's te werken of hoge IT investeringen te maken. De voordelen liggen vooral in het gemak, de tijdwinst en de lagere kosten. Omdat de software op het internet werkt, zijn gebruikers niet meer aan een vaste werkplek gebonden, maar hebben wel volledige controle over gegevens zoals verkoop, projecten, klantgegevens en hun financiële situatie.

Monitoren
'Mijn Online Office' staat voor het monitoren van het gehele bedrijf. Er kan door alle gebruikers binnen een onderneming worden samengewerkt op het internet. Enerzijds beheert de applicatie alle operationele activiteiten: van gedeelde agenda's, offertes en CRM tot het volledige projectmanagement. Dit alles resulteert in het direct boeken van inkomende en uitgaande facturen via 'Mijn Online Office' in een online boekhoudpakket. Anderzijds wordt de informatie uit het boekhoudpakket weer teruggekoppeld in 'Mijn Online Office' en vervolgens vergeleken met prognoses en analyses. De onderneming beschikt nu op ieder moment van de dag over belangrijke en actuele managementinformatie die nodig is om het overzicht te bewaren en snel te kunnen reageren.

Internet biedt vele voordelen
Ondernemers zijn inmiddels gewend geraakt aan het gebruik van internet. Men gebruikt dit hoofdzakelijk voor het doen van belastingaangifte of het regelen van bankzaken. De tendens in de markt is een toename van het gebruik van web-based applicaties. 'Mijn Online Office' sluit daar naadloos op aan omdat het een compleet platform is, waaraan eveneens andere (online) pakketten gekoppeld kunnen worden, zoals boekhouding en personeelsadministratie. Ook kunnen binnen 'Mijn Online Office' losse online applicaties zoals 'Google Docs & Spreadsheets' of nieuwspagina's geopend worden. Internet biedt ook de mogelijkheid om veel hoogwaardige of specifieke kennis zoals juridische contracten of financiële modellen ter beschikking te stellen aan een groot publiek. PerPortam kan bovendien haar klanten in het MKB online adviseren of reïntegratiekantoren adviseren bij het begeleiden van startende ondernemers in het organiseren van hun kantoor, verkoop, contracten, boekhouding of de financiële interpretatie van cijfers. Door het internet als bedrijfsnetwerk te gebruiken, zijn geen verdere investeringen meer nodig in servers, software updates, netwerk etc. Hierdoor kunnen de IT kosten significant lager zijn voor met name starterende en kleine ondernemers. Mijn Online Office is onderverdeeld in zes verschillende pakketten. De software is te verkrijgen op basis van een maandabonnement.

Over PerPortam B.V.
PerPortam B.V. is opgericht te Amsterdam in september 2005 en richt zich door middel van software applicaties en dienstverlening op het MKB. Naast 'Mijn Online Office' heeft PerPortam ook 'Mijn Online Businessplan' op de markt gebracht. Daarnaast ondersteunt PerPortam ondernemingen met specifieke financiële dienstverlening en advisering.


---------Einde persbericht ---------

Titel: Mijn Online Office
Uitvoering: 100% op het internet
Prijs: Afhankelijk van de af te nemen pakketten en onderdelen, varieert een maandabonnement tussen de Euro 29,- en Euro 89,-.
Aanmelden: www.perportam.nl

Noot aan de redactie:
Voor het aanvragen van een proefaccount, digitaal fotomateriaal en meer informatie, kunt u contact opnemen met:

PerPortam B.V.
T.a.v. Drs. Hugo Kooiman, CFA
Tel: 020 670 20 30 / 06 411 611 24
Fax: 020 675 08 94
E-mail: hkooiman@perportam.nl
Website: www.perportam.nl