Gemeente Uithoorn

Gemeente Uithoorn
Laan van Meerwijk 16
1423 AJ Uithoorn
Postbus 8
1420 AA Uithoorn
Tel: 0297-51 31 11
Fax: 0297-51 32 22
E-mail: gemeente@uithoorn.nl

Samen gaan voor minder hinder, een verslag.

6 juni 2007 print
Op initiatief van de gemeente organiseerde de Luchtverkeersleiding Nederland een informatieavond over Schiphol. Deze vond 30 mei jl. plaats.

De avond, met als doel samen met bewoners en de luchtverkeersleiding te zoeken naar mogelijkheden iets te doen aan de hinder van Schiphol, werd bezocht door 150 bewoners!

Voor de pauze lichtte de heer Riemens van Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL) toe hoe de regels in elkaar zitten en welke gevolgen dat voor Uithoorn heeft. Na de pauze konden bewoners vragen stellen die de heer Riemens beantwoordde. Hiervoor kon men in de pauze de vragen inleveren.

Antwoorden binnenkort beschikbaar

Alle ingeleverde vragen worden schriftelijke beantwoord. Over ongeveer een maand zijn de antwoorden beschikbaar. Ze worden dan op de gemeentelijke website geplaatst en zullen ook bij de balie te verkrijgen zijn. U kunt op de gemeentepagina lezen wanneer dat het geval is.
De gestelde vragen worden als input gebruikt voor LVNL om te onderzoeken welke verbetermogelijkheden zij in Uithoorn zien.

Vervolgbijeenkomsten

In vervolgbijeenkomsten worden deze bekendgemaakt en dienen keuzes gemaakt te worden. Ook bij deze bijeenkomsten zijn alle inwoners van de gemeente weer welkom. Plaats en datum worden via de gemeentepagina en de website bekend gemaakt. ^