Deelgemeente Charlois Rotterdam

Zuiderparkdagen groot succes

Op de twee podia werden optredens van zangers en musici afgewisseld met presentaties van (dans)talenten. Op de verenigings- en rommelmarkt kon je soms zowat over de hoofden lopen, het gezellige programma op de twee podia hield de aandacht vast en ook de andere attracties, zoals het Eerste Charloise Open Dartkampioenschap, de Woonbeurs en - niet te vergeten - de terrassen konden rekenen op grote belangstelling. Een (foto-)impressie.

Vooral op zondag 10 juni was het bijzonder druk. Nog drukker dan in voorgaande jaren, met naar schatting tussen de 20 en 25 duizend bezoekers. Tegen het middaguur brak aarzelend de zon door om de rest van de middag warm te schijnen over het festivalterrein en haar bezoekers. Iets dat zeker meehielp aan het succes van deze Zuiderparkdag .

De sombere weersvoorspelling, het soms daadwerkelijk dreigende wolkendek én het simpele feit dat men op zaterdag doorgaans nu eenmaal ook andere dingen te doen heeft, maakte dat de zaterdag zoals ieder jaar minder druk werd bezocht dan de zondag. De sfeer was er overigens zeker niet minder om.

Onderstaande fotos geven een impressie van de Zuiderparkdagen.

Zoals ieder jaar is de verenigings en rommelmarkt druk bezocht Zoals ieder jaar was het al vroeg druk op de grote verenigings- en rommelmarkt.

Op zaterdag 9 juni om 13.00 uur opende dagelijks bestuurder Ed Goverde de Charloise Woonbeurs in de tuin van landhuis De Oliphant. Ed Goverde opent de Woonbeurs

Woonbeurs Veel belangstelling was er voor informatie over welzijn en wonen in de deelgemeente. Op de Woonbeurs kon men terecht bij woningcorporaties, een makelaar en een aantal welzijnsorganisaties in de deelgemeente. Natuurlijk was ook de deelgemeente Charlois vertegenwoordigd met een stand.

In een grote tent op het festivalterrein werd fanatiek gedart tijdens het Eerste Charloise Open Dartkampioenschap Eerste Charloise Open Dartkampioenschap

Veel belangstelling voor de optredens Voor de optredens was veel belangstelling. Zeker het Parkpodium trok op beide dagen veel publiek.

Kinderattracties Kinderattracties
Voor kinderen was er volop te doen. Op het terrein waren weer diverse attracties, zoals botsautootjes, een draaimolen, ponyrijden en een voetbalkooi.

Thuis Op Straat Bij Thuis op Straat in de tuin van de Oliphant kon jong en oud onder meer leren diaboloën.