United zet activiteiten FilmPartners voort

12.06.2007 / 11:15 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: United broadcast facilities

United broadcast facilities

UNITED BROADCAST FACILITIES ZET ACTIVITEITEN FILMPARTNERS INTERNATIONAL VOORT

HILVERSUM, 12 JUNI 2007 - De full service portfolio van United Broadcast Facilities wordt uitgebreid met de toevoeging van de specialisaties 'reality' en 'software & workflow design en -management'. De activiteiten van Filmpartners International (waaronder Filmpartners Deutschland GmbH) worden voorgezet door United. Onder leiding van Pieter Hornix, verantwoordelijk voor techniek en software-ontwikkeling en Adri Siebum, verantwoordelijk voor commercie, zal Filmpartners deel uit gaan maken van United. Samen met hen komen er nog negen medewerkers in dienst van deze nieuwe unit binnen United.
Filmpartners neemt in Nederland per direct haar intrek in het pand van United aan de Naarderweg en zal een eigen identiteit behouden als onderdeel van United. Spraakmakende projecten van Filmpartners zijn onder andere De Gouden Kooi (TALPA Producties) en Big Brother in 19 landen (Endemol International). Beide partijen zijn ervan overtuigd dat met deze opzet een nieuwe basis is gevormd voor ongeëvenaarde service op het gebied van reality en workflow management.

EINDE PERSBERICHT

Meer informatie over United Broadcast Facilities en Filmpartners kunt u vinden op www.ubf.nl en op www.filmpartners.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: United Broadcast Facilities, Markus Bos op nummer 035-7733292 of Filmpartners, Pieter Hornix op nummer 035-7733300.