Ingezonden persbericht


Dennis Van Allemeersch aangesteld als Country Manager Benelux bij PayPal

Amsterdam, 12 juni - PayPal, toonaangevend in online betaalservices, heeft Dennis Van Allemeersch benoemd tot Country Manager Benelux. In deze functie is Dennis verantwoordelijk voor alle activiteiten voor PayPal Benelux, waaronder sales, marketing, product management & support.

Voordat Dennis Van Allemeersch in dienst kwam bij PayPal was hij gedurende zes jaar in diverse functies werkzaam bij SNS Reaal Group, waaronder Head of Corporate Strategy and Business Development. Eerder was hij, als Head of Marketing Direct Channels betrokken bij strategische ontwikkelingen op het gebied van internet, call centra, mobiele activiteiten en geldautomaten. Tevens hield hij zich bezig met internet sales en product marketing voor diverse bankproducten, waaronder betaal- en spaarrekeningen. Voor zijn carrière bij SNS Reaal Groep was Dennis werkzaam bij Accenture als Strategy Manager Financial Services.

"PayPal is zich in Europa steeds verder aan het uitbreiden en ontwikkelen. Een voorbeeld hiervan is de onlangs verkregen banklicentie", zegt Dennis Van Allemeersch. "Het doel van PayPal is om Europese consumenten meer online locaties te bieden waar ze veilig en eenvoudig kunnen winkelen. Dit geldt ook zeker voor de Benelux. Ik kijk er dan ook zeer naar uit om PayPal tot een nog groter succes in de Benelux te maken dan de 1,5 miljoen rekeningen en duizenden webwinkels die we nu al hebben."

Dennis Van Allemeersch heeft zijn Master of Science in Economics and Finance behaald aan de Warwick Business School in Engeland (1994-1995). Daarvoor heeft hij een Master in Finance behaald aan de Vlerick Leuven Gent Management School in België, die hij Cum Laude heeft afgerond (1993-1994). Tevens heeft Dennis een Bachelor in Applied Economics behaald aan de Universiteit in Gent, die hij Summa Cum Laude afrondde (1989-1993).

Over PayPal
PayPal, een eBay onderneming opgericht in 1998, maakt het voor iedereen met een e-mailadres mogelijk snel, veilig en eenvoudig betalingen online te verzenden en te ontvangen (ook buiten eBay). De service die PayPal aanbiedt, is gebaseerd op de bestaande financiële infrastructuur van bankrekeningen en creditcards. PayPal maakt gebruik van een uniek en uiterst geavanceerd systeem van fraudepreventie, dat garant staat voor een betrouwbare en veilige oplossing voor nationale en internationale betalingen in real-time. PayPal heeft meer dan 143 miljoen rekeningen, en is beschikbaar in 190 landen in alle delen van de wereld. Meer informatie over PayPal vindt u op http://www.paypal.nl of http://www.paypal.be.

###

Voor persinformatie kunt u zich wenden tot:

Marleen Dorlandt
Senior Account Executive
Text 100 Public Relations
Tel: +31 (0)20 530 4338
E-mail: marleen.dorlandt@text100.nl