Ingezonden persbericht


Persbericht

Utrecht, 12 juni 2007

Popstartutrecht.nl uitgebreid met mp3 speler

Mp3's op internet zetten is een must voor elke zichzelf respecterende popmuzikant. Voor bands die niet willen verdwijnen in de enorme brij van YouTube en Myspace, en de kans willen vergroten dat Utrechtse zalen en evenementen hun muziek horen, is er nu hoop. Op www.popstartutrecht.nl kun je sinds kort je eigen muziek toevoegen op je bandpagina.

www.popstartutrecht.nl is een informatieve site voor iedereen die met popmuziek bezig is of bezig wil gaan.Via de website kunnen artiesten uit de provincie Utrecht van zich laten horen. Podia die bands zoeken, laten dat regelmatig weten via popstart. Ingeschreven bands speelden onder andere al in Amersfoort , Maarssen , Utrecht (Biebconcerten), Wijk bij Duurstede (Mazijkmuziek) en in Houten (Koninginnedag).

Een ander belangrijk onderdeel van de website is de rubriek Tips en Trucs. hier vind je online muzieklessen, alles over contracten, techniek, optredens etc. Daarnaast omvat de site ook een inventarisatie van oefenruimtes, festivals, podia , studio's, magazines en diverse bandvacatures. En allemaal in onze provincie! Ook zijn er regelmatig speciale acties via popstart: zo konden vorige maand muzikanten gratis naar de informatieve Nationale Muzikantendag

Redactieleden gezocht

De redactie van popstartutrecht.nl kan nog wat uitbreiding gebruiken om de site ook te kunnen voorzien van lokaal nieuws over bands, nieuwe albums en optredens. Vind je het leuk om naar concerten te gaan of nieuwe releases te luisteren en heb je zin om te recenseren? Stuur dan een mailtje naar popconsulent@zimihc.nl.

www.popstartutrecht.nl is een service van ZIMIHC huis voor amateurkunst en is mede mogelijk gemaakt door stad en provincie utrecht

Noot voor de redactie

Ingezonden persbericht