Ingezonden persbericht


T-Systems wint SAP Pinnacle Award 2007

Winnaar in de categorie 'Outsourcing Partner - Hosting'

Vianen, 12 juni 2007 - T-Systems heeft tijdens de laatste SAP-conferentie SAPPHIRE in Wenen een Pinnacle Award gewonnen. T-Systems eindigde als eerste in de categorie 'Outsourcing Partner - Hosting'. Met de Pinnacle Awards eert SAP zijn partners voor uitzonderlijke prestaties. T-Systems behaalde ook een top drie-plaats in de categorie 'Regional Excellence EMEA Central'.

Met de jaarlijkse prijs voor outsourcing onderscheidt SAP partnerbedrijven die wereldwijd de benodigde processen en een veilige infrastructuur kunnen leveren op het gebied van SAP-services. Zo heeft T-Systems zijn SAP-dienst gecombineerd met oplossingen die het totale ICT-spectrum omvatten. Met deze 'Real ICT'-benadering kan T-Systems klanten een Service Level Agreement bieden voor de complete oplossing. T-Systems neemt dan de verantwoordelijkheid voor de gespecialiseerde en technische uitvoering van de uitbestede bedrijfsprocessen over.

"De Pinnacle Award is een gerenommeerde prijs en we zijn blij dat we deze in ontvangst mochten nemen. In 2006 deden we voor het eerst mee en toen behaalden we de tweede plaats. Dit jaar hebben we dat succes kunnen verbeteren", zei Olaf Heyden, Head of IT Operations bij T-Systems, tijdens de uitreiking. "Wij zijn één van de meest toonaangevende wereldwijde leveranciers van SAP-oplossingen en willen deze positie in de komende jaren verder versterken." T-Systems ondersteunt momenteel zo'n één miljoen SAP-gebruikers in 20 landen.

T-Systems levert als enige 'Dynamic Services for SAP Applications'. Met deze oplossing kunnen bedrijven SAP-diensten flexibel inzetten op basis van hun concrete behoeften. Klanten betalen alleen voor de datacentercapaciteit die ze daadwerkelijk gebruiken. De bedragen zijn gebaseerd op het aantal transacties, de mate van gebruik en de duur ervan. Zo is capaciteit flexibel aan te passen aan de bedrijfsbehoeften en zijn de kosten voor de inzet van SAP aanzienlijk lager. Ook zijn slechts kleine investeringen nodig en beschikt de gebruiker over een beveiligde omgeving.

###

Over T-Systems
T-Systems biedt hoogwaardige services waarbij het bedrijf informatie- en communicatietechnologie (ICT) combineert. De brede expertise van het bedrijf op beide terreinen maakt de zakelijke divisie van Deutsche Telekom tot een voorkeurspartner van multinationals, kleine en middelgrote bedrijven en overheden. Meer dan 160.000 klanten in alle marktsegmenten wereldwijd profiteren van de expertise van T-Systems in het bieden van geïntegreerde ICT-oplossingen vanuit een centraal punt. T-Systems is het enige bedrijf dat een eigen compleet ICT-portfolio levert en informatie- en communicatietechnologie combineert tot nieuwe oplossingen. In 2006 was het bedrijf in meer dan 20 landen actief, telde het 56.000 medewerkers en bedroeg de omzet 12,6 miljard euro.

Contact:
T-Systems Nederland b.v.
Communications
Mariëlle van der Werf
Telefoon: 0347 327 387
E-mail: marielle.van.der.werf@t-systems.nl