Ingezonden persbericht


Persbericht

Kensington start zoektocht naar beste zomerhit

~ Website laat gebruikers hun favoriete zomerhit kiezen ~

12 juni, 2007 - Kensington, fabrikant van computer accessoires, introduceert een website om Europa's top tien van zomerhits te vinden (www.playithearitloveit.com).

De 'Summer Essentials' zoektocht start op 12 juni en nodigt bezoekers uit om op hun favoriete zomerhit te stemmen. De resultaten van deze zoektocht worden daarna samengevoegd, zowel voor Europa als voor de individuele deelnemende landen (Groot-Brittannië & Ierland, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Spanje, Italië, Polen, Hongarije, Tsjechië en Scandinavië).

De website biedt eveneens een overzicht van Kensington's top tien accessoires voor muziek in de zomer zoals FM transmitters voor MP3-spelers en draagbare speakers om buiten muziek mee te luisteren. Het is ontworpen om bezoekers na te laten denken over hun favoriete muziek voor de zomer en hoe ze deze willen afspelen, met als doel de marketinginspanningen van de resellers van Kensington te ondersteunen.

"Op het strand, in de tuin, aan het zwembad... Nu de zomer eraan komt, willen mensen overal waar ze zijn muziek kunnen luisteren", zegt Robert de Vries, Sales & Marketing Manager Benelux bij Kensington.

Hij vult aan: "Wat ook je smaak in zomermuziek is, digitale muziek is een onmisbaar onderdeel van het zomervakantiegevoel. Onze producten worden vaak 'Summer Essentials' op zichzelf."

Kensington's Play It-lijn bevat o.a:

- Pico FM Transmitter: een kleine draagbare transmitter waarmee gebruikers hun iPod Tunes kunnen delen met vrienden via iedere FM stereo. Het past perfect bij een iPod nano en werkt met elke iPod.
- QuickSeek FM Transmitter: een FM transmitter voor in de auto of thuis die zelf de beste frequentie vindt in minder dan zes seconden.
- Auto Kit: alles dat je nodig hebt om je iPod op te laden in de auto, hem veilig te bewaren en je muziek af te spelen via de autostereo.
- Universal Traveller Plug Adapter: zorgt ervoor dat stekkers uit elk land geschikt worden voor stopcontacten in ieder land.
- FX300 Speaker to Go: lichtgewicht draagbare luidspreker voor iPod's en andere MP3-spelers in een duurzaam omhulsel dat de muziekdrager beschermt.

Voor meer informatie over de producten, kijk op: http://nl.kensington.com/html/7146.html of de Summer Essentials website (playithearitloveit.com).

(354 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Kensington
Kensington is wereldwijd marktleider op het gebied van mobiele computeroplossingen. In ieder product is innovatie, creativiteit en betrouwbaarheid terug te vinden, variërend van voedingsadapters voor mobiele apparatuur tot notebookbeveiliging en van iPod-accessoires tot ergnomische notebooktassen. Kensington biedt meer dan 300 praktische en eenvoudig te gebruiken accessoires voor gebruik op kantoor, thuis en onderweg.

Het hoofdkantoor van Kensington Europe is gevestigd in Aylesbury, Engeland. Het Benelux kantoor bevindt zich in Houten. Kensington Computer Products Group is de technologische divisie van ACCO Brands, Inc. Bezoek voor meer informatie de Kensington website: www.kensington.com

Voor meer informatie, fotomateriaal of test exemplaren kunt u contact opnemen met Ilona de Bok van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: + 31 (0) 40 235 46 00 Fax: + 31 (0) 40 235 46 01 E-mail: ilonadb@lewispr.com Web: http://www.lewispr.com

Voor meer informatie over Kensington kunt u contact opnemen met Julie Vrij van Kensington: Tel: + 31 (0) 30 634 60 55
E-mail: julie.vrij@kensington.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com