Gemeente Beek


Gezocht leden werkgroep herinrichting marktplein Spaubeek

Op donderdag 26 april jl. heeft een bewonersavond plaatsgevonden voor alle inwoners van Spaubeek. Op deze interactieve bewonersavond zijn enkele mogelijke varianten gepresenteerd hoe te komen tot een kwaliteitsimpuls van het marktplein en omgeving. Na de presentatie is gediscussieerd over de gepresenteerde varianten en zijn diverse aandacht-wenspunten naar voren gebracht.

Duidelijk is naar voren gekomen dat alle aanwezigen voor een kwaliteitsimpuls van het marktplein zijn inclusief verkeersremmende maatregelen op de Bongerd.

De afspraak is gemaakt dat een werkgroep van inwoners van Spaubeek gevormd wordt die samen met de gemeente een plan voor het marktplein en omgeving gaan ontwikkelen.

Als u geïnteresseerd bent om over dit onderwerp mee te denken, nodigt het college u uit, dit vóór 7 juli 2007 kenbaar te maken via een briefje aan de gemeente, Postbus 20 6190 AA Beek. U kunt ook een e-mailbericht sturen naar info@gemeentebeek.nl met vermelding van het onderwerp. Verder dient u aan te geven waarom u zich voor de werkgroep aanmeldt. Bij de uiteindelijke samenstelling van de werkgroep wordt een evenwichtige verdeling nagestreefd. In verband met de vakantie periode zal het startoverleg plaatsvinden op 5 september in de avonduren. Wij verzoeken u hiermee al rekening te houden.

Voor nadere informatie kunt u tijdens kantooruren terecht bij de heer W. Keularts, tel. 046-4389222.