Ingezonden persbericht


PERSBERICHT BLIXEM INTERNET SERVICES

Bekende Babes strijden om finaleplaats

Halve finalisten in de Battle of the Babes bekend

Nijmegen, dinsdag 12 juni 2007

In de halve finale van de Battle of the Babes zullen Chantal Janzen, de blonde musical Babe, en hockeyster Fatima Moreira de Mélo het moeten gaan opnemen tegen brunettes Yolanthe "Smit" van Kasbergen en titelverdedigster Elise van der Horst.

Soapgirls Gigi Ravelli en Inge Schrama hebben in de kwartfinale het strijdperk moeten verlaten. Ook reisbabe Renate Verbaan en Shownieuws presentatrice Ellemieke Vermolen moesten deze week de handdoek in de ring gooien. De liefhebbers van bekend vrouwelijk schoon hebben deze week hun stem weer laten gelden in hét online knock-out toernooi.

Battle organisator Mokkels.nl is bijzonder tevreden over het hoge aantal stemmers tot nu toe. Dit zijn er nu al meer dan in voorgaande edities. Dinsdag 19 juni a.s. wordt bekend wie tegenover elkaar komen te staan in het titelgevecht. Tot die tijd kunnen bezoekers nog stemmen op hun favoriete Babe via www.battleofthebabes.nl. De strijd is nog niet gestreden!

Over Mokkels.nl
Mokkels.nl is in 2000 gestart als een hobbyproject. De site is uitgegroeid tot de grootste 'Babesite' van Nederland. Het is de ontmoetingsplaats voor liefhebbers van beroemd vrouwelijk schoon. Babes zoals Georgina Verbaan en Victoria Koblenko lezen regelmatig hun eigen topic om te zien wat er over ze geschreven wordt. De site is sinds 2003 de organisator van de Battle of the Babes. Mokkels.nl ontvangt een miljoen unieke Nederlandse bezoekers per maand.

Mokkels.nl: http://www.mokkels.nl
Battle of the Babes: http://www.battleofthebabes.nl/

Over BliXem Internet Services
BliXem Internet Services ontwikkelt sinds 1999 met 40 professionals diverse eigen portals en websites. Iedere maand vinden ruim 2 miljoen unieke Nederlandse bezoekers het brede scala aan portals van BliXem, zoals Telefoonboek.nl, Plaats.nl, Hetweer.nl, Vakantieshop.nl en Financieel.nl.

BliXem Internet Services: http://www.blixem.nl
BliXem Media: http://media.blixem.nl

-- EINDE PERSBERICHT--

Noot voor de redactie (