Politie Gelderland-Midden

Verdachte overval gezin was op zoek naar geld

Publicatiedatum: 12-6-2007 14:12:40

Arnhem - De politie heeft in het onderzoek naar de overval op een Arnhems gezin in de wijk de Laar-West een tweede verdachte aangehouden. Het betreft een 24-jarige man uit Beuningen. De politie onderzoekt zijn mogelijke betrokkenheid bij de overval op het gezin.

Geld
De hoofdverdachte heeft zijn aandeel in de zaak inmiddels bekend. Hij was in de veronderstelling dat er veel geld aanwezig was in de woning. Beide verdachten zijn voor nader onderzoek in bewaring gesteld.

De hoofdverdachte zou zondag 13 mei omstreeks 22.00 uur heben aangebeld bij de woning van het gezin. Toen er werd opengedaan drong de man naar binnen en dreigde hij met een mes. Er ontstond een schermutseling met de vier gezinsleden. Uiteindelijk wisten ze hem het steekwapen afhandig te maken en is de man zonder buit gevlucht in de richting van het winkelcentrum. Daar is hij vermoedelijk opgepikt door de 24-jarige verdachte.

De gezinsleden, vader, moeder en twee zoons raakten gewond aan met namen de handen. Drie van hen zijn vanwege de snijwonden behandeld in het ziekenhuis. De politie zet het onderzoek voort.

voor nadere informatie:
politie Gelderland-Midden
District Arnhem Veluwezoom
Marije Wisselink
026 352 4315

---