Ingezonden persbericht


Dag en nacht superscherp inzoomen met handige camera

Samsung introduceert robuuste camera voor veraf en dichtbij

Naarden, 12 juni 2007 - Samsung introduceert met de L77 een megazoomcamera. Met een 7x optische en 5x digitale zoom is elk detail haarscherp in beeld. Bewogen foto's zijn verleden tijd. Leg bijvoorbeeld het dagje pretpark vast in de meest briljante kleuren. De Samsung L77 haalt een nieuwe werkelijkheid dichtbij.

Dankzij de elektronische beeldstabilisator (EPS), de meest recente technologie van Samsung, worden foto's op helderheid en scherpte gecorrigeerd. Zonder statief en lange sluitertijden is het mogelijk om digitaal en optisch tot 35x haarscherp in te zoomen. Ideaal om acties van de kinderen in het zwembad of op het voetbalveld te filmen of fotograferen.

De Samsung L77 beschikt over een ingebouwde lichtgevoeligheidsmeter tot op 1600 ISO. Zeker onder matige lichtomstandigheden zoals bij romantische dineetjes, bruiloften of concerten zorgt deze camera voor natuurlijke sfeervolle foto's. Video-opnames maken kan in een kwalitatief MPEG4- of VGA-formaat van 640x480, 30 fps, waarmee de Samsung L77 ook voor de betere filmer een top-apparaat is. En zelfs tijdens het filmen is het mogelijk om tot 7x in te zoomen. Zonder tussenkomst van een pc zijn alle filmpjes makkelijk te editen en als aparte bestanden op te slaan.

De Samsung L77 is sowieso een geboren multimedia-tool in een compacte behuizing. Zonder enige voorkennis van fotografie heb je met elf verschillende scène modi precies de juiste belichting met een druk op M-knop geregeld. Onder de E-knop gaan de special effecten schuil waarmee elke foto is op te waarderen tot een klein kunstwerk. Composite, Photo Frame en Highlight zijn zo geactiveerd.

De Samsung L77 is vanaf juni 2007 beschikbaar voor een verkoopadviesprijs van ¤ 369,- inclusief B.T.W.

Samsung camera's
Samsung digitale camera's worden ontwikkeld en geproduceerd door Samsung Techwin. Deze onderneming uit de Samsung Group is wereldwijd toonaangevend in hightech producten, waaronder halfgeleidersystemen, optische en digitale beeldbewerking, industriële motoren en defensieapparatuur. De digitale camera's van Samsung nemen een vooraanstaande positie in de markt van digitale fotografie in. Door de nadruk op continue technologische innovatie zijn de fraai vormgegeven digitale camera's van Samsung geavanceerd en gemakkelijk in het gebruik. Meer informatie over Samsung camera's is te vinden op http://www.samsungcamera.nl



Ingezonden persbericht