BP Nederland


Castrol trapt af met volledig nieuw productassortiment Publicatiedatum: 12 juni 2007
Capelle aan den IJssel, juni 2007â Castrol introduceert een nieuw assortiment producten en diensten, de grootste herintroductie van het Castrol merk in zijn 100-jarige geschiedenis.

* Nieuwe Castrol Edge â onze beste olie tot nu toe
+ Een nieuw en vereenvoudigd productassortiment â Gestroomlijnd in drie kernproducten voor de retailmarkt. o Voordelen van de nieuwe technologie â Een brede waaier aan formulaties en specificaties voor uitzonderlijke prestaties.
# Nieuwe wereldwijde sponsorcampagne â UEFA EURO
2008⢠is Castrolâs grootste sponsoringdeal ooit. Geavanceerde technologie
Castrolâs voortdurende investering in productontwikkeling en innovatie resulteert in de technisch meest geavanceerde smeermiddelen tot nu toe. Alle unieke formulaties van Castrolâs productmerken, ontwikkeld voor de behoeften van de consumenten en aanbevolen door gerenommeerde autofabrikanten.
Castrolâs motorolieaanbod biedt een breed scala van voordelen voor alle voertuigen. Castrol Edge is uniek op het vlak van o.a. prestaties, slijtage bescherming, behoud van vermogen en brandstofbesparing. Een unieke eigenschap van Castrol Magnatec smeermiddelen, zijn de âintelligente moleculenâ . Castrol heeft een professioneel assortiment dat samen met toonaangevende autofabrikanten werd ontwikkeld. Klantgerichte verandering
âBij Castrol hebben onze consumenten altijd al centraal gestaan en onze nieuwe aanpak is erop gericht om het leven gemakkelijker te maken voor de consument,â aldus Sonya Zorec, hoofd van het Castrol Re-launch Programme, BP Lubricants Europe. Vereenvoudigd productassortiment De merknamen van de drie nieuwe kernproducten voor consumenten in de automobielsector zijn: @ EDGE: Onze beste olie tot nu toe. Voor veeleisende rijders met krachtige motoren biedt EDGE een complete oplossing die superieur presteert volgens alle 7 cruciale factoren voor een motor (prestaties onder extreme omstandigheden, bescherming tegen slijtage, behoud van vermogen, brandstofbesparing, thermische controle, blijvende optimale motorprestaties en het houdt uw motor langer schoon).
- Magnatec: Met âintelligente moleculenâ voor een actieve en continue bescherming houdt Magnatec autoâs langer in topconditie.
= GTX: Speciaal ontwikkeld voor de oudere motoren. Deze unieke formule biedt een uitstekende bescherming tegen schadelijke motoromstandigheden om de levensduur van de motor te verlengen. âWe hebben een eenvoudiger, meer op maat gesneden productassortiment ontwikkeld, met een verpakking die onze olie meteen onderscheidt. Dit maakt het makkelijker dan ooit om het juiste product te kiezen. Zo weten klanten dat ze de beste olie gekozen hebben om hun motor te beschermen en om de prestaties van hun voertuig te verbeteren.â