Ingezonden persbericht


Persbericht

12 juni, 2007

100 miljoenste download Spyware Doctor van PC Tools een feit

PC Tools, leverancier van beveiligingssoftware, heeft een mijlpaal bereikt. Sinds de eerste uitgave van Spyware Doctor in juni 2004, is de anti-spyware tool voor de 100 miljoenste keer gedownload door gebruikers.

Dit is een belangrijk moment voor PC Tools, want het bedrijf start een nieuwe ontwikkelfase. In deze fase staan de verzameling van krachtige technologieën om de laatste aanvallen te bestrijden en nieuwe benaderingen om de strijd tegen malware aan te gaan centraal. "Ons succes is voor een groot deel te danken aan onze klantbenadering", zegt Simon Clausen, CEO bij PC Tools. "Wij stellen klanten in de gelegenheid om met effectieve en eenvoudig te gebruiken tools de confrontatie met een grote hoeveelheid bedreigingen aan te gaan."

"Op dit moment hebben al 100 miljoen gebruikers Spyware Doctor gedownload. De software is een nieuwe aanvulling op PC Tools' bestaande innovatieve tools", vervolgt Clausen. "PC Tools behoudt, ook bij deze nieuwe versie, de hoge standaarden van zijn producten en de gebruikers zijn erg te spreken over Spyware Doctor."

PC Tools kondigde onlangs de aankoop van Cyberhawk(TM), een product van Novatix Corporation, en de oprichting van een nieuw geavanceerd onderzoekscentrum in Boulder aan. Zo positioneert PC Tools zich als een voorloper op het gebied van internetbeveiliging. "Gebruikers zullen snel de voordelen van de competenties, die PC Tools met de aankoop van Cyberhawk(TM) in huis heeft gehaald, ervaren", zegt Clausen. Cyberhawk(TM) omvat een high tech real-time beveiligingstechnologie gebaseerd op gedrag. Hiermee kan PC Tools nog eenvoudiger malware opsporen dan hun concurrenten.

Over PC Tools
PC Tools is een leverancier van beveiligingssoftware en biedt producten zoals Spyware Doctor en andere anti-spyware producten. PC Tools is marktleider in real-time anti-spyware, beveiliging en tools. PC Tools' beveiligingsproducten zijn wereldwijd beschikbaar en al ruim 100 miljoen keer gedownload.

Het PC Tools Malware Research Centre monitort trends en opkomende spyware-ontwikkelingen en levert beveiligingsoplossingen voor de consument en het bedrijfsleven. De malware-database is volledig geïntegreerd met Spyware Doctor's scanning- en real-time systeembeveiliging-tools. Hierdoor is Spyware Doctor één van de meest effectieve anti-spyware producten op de markt. PC Tools heeft het hoofdkantoor in Sydney en andere kantoren in San Fransisco, Londen, Dublin, Melbourne en Kiev. PC Tools heeft een wereldwijd netwerk van distributeurs, resellers en retailers.

Voor meer informatie over PC Tools kunt u contact opnemen met Magida Ezzat, Marketing Coordinator: Tel: +61 3 969 3576
E-mail: magida@pctools.com

Voor verdere persinformatie, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met Ingrid van den Nieuwenhof bij LEWIS, Global Public Relations: Tel: +31 (0) 40 235 4600
E-mail: ingridv@lewispr.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com