Politie Zeeland


---


Aanvulling persbericht Z-1968-2007 Snelkraak Hulst

Voorafgaand aan deze inbraak werd bij een naastgelegen pand een inbraakpoging gedaan.
De snelkraak werd vermoedelijk gepleegd door 4 personen die gebruik maakten van 2 auto's.
Een automobilist die op het moment van de inbraak de straat in kwam rijden, werd door een van de personen, onder bedreiging met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp, tot stoppen gedwongen. De man was gekleed in het zwart en droeg een bivakmuts.
Na de inbraak reden de personen weg in beide voertuigen richting De Markt. De buit bestond uit een aanzienlijke hoeveelheid kleding.

De politie is op zoek naar mensen die rond bovengenoemd tijdstip iets hebben gezien of gehoord en meer informatie kunnen verstrekken over de inbraak. Zij kunnen zich melden via 0900-8844.


Politie Zeeland werkt op de grens van land en water. Zij biedt politiezorg op maat aan de Zeeuwse bevolking en haar vijftien miljoen jaarlijkse gasten. Professioneel en integer levert het korps haar bijdrage aan de veiligheid en leefbaarheid in Zeeland.

Door wijk-, buurt- en dorpsgericht werken met zichtbare en aanspreekbare politie geeft politie Zeeland invulling aan het motto: 'Waakzaam en Dienstbaar'. Afwisselend werk met wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.