Ingezonden persbericht


Persbericht

Almere, 12 juni 2007

Almeerse vestiging De Telecom Adviseur® brengt belkosten omlaag:

Online besparingsanalyse levert MKB geld op

Almere - Sinds begin dit jaar is in de regio Almere 'De Telecom Adviseur' actief. Op basis van de gegevens van een recente factuur rekent het adviesbureau online uit welke besparingen op de telefoonkosten mogelijk zijn. Robertino Volk is de eigenaar van dit adviesbureau en richt zich nadrukkelijk op het MKB in Flevoland en Gooi en omstreken.

''Met de online rekentool kan iedere organisatie zelf gratis uitrekenen hoeveel ze kunnen besparen op hun telefoonkosten'' vertelt Volk. ''De online analyse is zowel bruikbaar voor vaste als mobiele telefoonkosten.'' Ingewikkeld is de rekentool niet, maar: ''Mochten bezoekers er niet uitkomen dan, kunnen ze ook onze hulp inroepen'', aldus Volk. ''In de praktijk is er eigenlijk altijd een besparing te realiseren. Met ons persoonlijk advies helpen wij ondernemers bij het maken van de juiste keuze in het woud van abonnementsvormen''. Volk: ''Daarnaast geven we op onze website ook verschillende tips over hoe je kunt besparen op telecomkosten en kunnen mensen zelf vragen stellen over telecom gerelateerde onderwerpen.''

Voor Volk was het starten van de vestiging van De Telecom Adviseur in regio Flevoland en Gooi en omstreken een passend vervolg van zijn carrière. ''Ik was al een tijd van plan voor mezelf te beginnen en dit sloot uitstekend aan bij mijn voorgaande ervaring. Daarnaast spreekt het concept me aan. We onderscheiden ons op deskundigheid en onafhankelijkheid. Dat past bij mij.'' De online besparingsanalyse en andere informatie is te vinden op www.detelecomadviseur.nl.



Ingezonden persbericht