Amsterdam,12 juni 2007

Unilever R&D brengt applicatiebeheer SAP onder bij Superp

Unilever Research & Development heeft een overeenkomst gesloten met Superp voor het applicatiebeheer van haar SAP omgevingen. Unilever R&D besteedt dit voor een belangrijk deel uit aan Superp. Het betreft hier zowel functioneel applicatiebeheer als optimalisatieprojecten waarmee functionele consultancy en maatwerkontwikkelingen door Superp worden uitgevoerd. Het gaat hierbij om het beheer van zowel de SAP R/3 omgeving, de BW omgeving als de portals van Unilever; een breed scala aan functionaliteiten dat een brede expertise vereist. Daarnaast is een goed en professioneel opgezette beheerorganisatie nodig, met oog op de SOX regelgeving. Superp wordt door deze overeenkomst een belangrijke partner van Unilever R&D op SAP-gebied.

Continuïteit en flexibiliteit
Een belangrijke reden voor Unilever R&D om het SAP beheer bij Superp onder te brengen is de behoefte aan een dienstverlener die continuïteit en flexibiliteit kan leveren voor de ondersteuning van het rijk geschakeerde SAP landschap van Unilever - onder meer FiCO, MM, PS, ALM, Payroll, WFM, BC, Portal, Solution Manager en BW - en de aanverwante applicaties. Unilever R&D wil de continuïteit van gevraagde dienstverlening kunnen waarborgen. Na een selectieproces van diverse SAP Support dienstverleners bleek Superp de meest geschikte beheerpartij voor Unilever R&D. Een bezoek aan het Shared Service Center en een kennismaking met de diverse SAP Support consultants bevestigde Unilever in de juistheid van haar keuze.

Dienstverlening
De ondersteuning wordt door Superp vanuit het Shared Servicecenter in Amsterdam geleverd. Vanuit het Service Center worden klanten ondersteund op gebied van functioneel en technisch SAP applicatiebeheer. Ook worden vanuit het Service center housing en hosting oplossingen geboden

Ronald Mertens, SAP Application Manager, over de keuze voor Superp: ''Wat ons aantrekt bij Superp is dat het een middelgroot bedrijf is dat met zijn consultancy en helpdesk naadloos aansluit bij de Unilever R&D behoefte voor helpdesk support en SAP projecten'.

Informatie

Voor nadere informatie, interviews, juiste contactpersonen binnen de organisaties kunt u contact opnemen met: Press Here b.v, H. Van den Berghe, T 0299 475 117/bgg722 hvdb@presshere.nl