Nieuwe eisen NVM geen probleem voor internetmakelaar www.795euro.nl

12.06.2007 / 17:51 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Www.795euro.nl

Www.795euro.nl

Sinds enige tijd was te voorzien dat de NVM nieuwe kwaliteitseisen zou stellen voor de dienstverlening van haar leden. Onlangs heeft internetmakelaar www.795euro.nl hierop ingespeeld met een nieuw en uniek initiatief voor het aanbieden van deeldiensten door NVM-makelaars voor slechts 795 euro, in heel Nederland.

De plaatselijke NVM makelaar krijgt toegang tot de website van www.795euro.nl om de verkopers van woningen in zijn werkgebied een woning voor verkoop online aan te melden. Vervolgens maakt de plaatselijke NVM-makelaar een afspraak met de verkoper om de woning van binnen en buiten te bekijken. In overleg met de verkoper wordt de vraagprijs bepaald en de woning wordt in verkoop genomen. De plaatselijke NVM-makelaar communiceert intensief met de verkoper via onder andere een persoonlijk online klantendossier en voert de onderhandelingen met de koper. De plaatselijke NVM-makelaar biedt tevens meerdere aanvullende deeldiensten aan om de verkoper op maat te kunnen helpen de woning succesvol te verkopen.

Voor slechts 795 euro kan dus al worden bemiddeld bij de verkoop van een woning door de plaatselijke NVM-makelaar. Actuele berichten dat het niet mogelijk zou zijn om voor 795 euro een kwalitatieve goede dienstverlening aan te bieden is volgens www.795euro.nl niet juist.
Alle NVM-makelaars die gebruik maken van www.795euro.nl voldoen aan de basiseisen van de NVM.