Eurotech Group vertegenwoordigd op de Newcast te Düsseldorf


DüSSELDORF, 20070531 -- Op de Newcast zal Eurotech de voordelen van het lage drukgieten in zandvormen laten zien aan de hand van enkele productvoorbeelden. Aluminiumproducten met lage druk in zandvormen gegoten zijn een innovatie. De Eurotech Group stand bevindt zich op C25 in Hal 9. De Newcast wordt gehouden van 12 tot en met 16 juni te Düsseldorf. Dit is tegelijk met de Gifa, Metec en Thermprocess.

De Newcast bestaat sinds 2003 en specialiseert zich in gietproducten, al of niet met bewerking. De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van gietstukken zullen op de Newcast te zien zijn. Eurotech heeft sinds vorig jaar haar nieuwe volautomatische zandvormlijn (HWS EFA-SD5) met MPS. Hiermee kan zowel het zwaartekrachtgieten als lage drukgieten in zandvormen toegepast worden.

Zie ook de website van de Newcast. www.newcast.de. Graag vertellen wij meer over onze mogelijkheden en het MPS systeem in het bijzonder.

De Eurotech Group is een internationale industriële dienstverlener en systeemleverancier voor de medische, halfgeleider, grafische, textiel, imaging en motoren industrie. De onderneming beschikt onder meer over een eigen engineering- , ontwikkelingsafdeling en uitzendbureau. De Eurotech Group heeft circa 385 medewerkers in dienst, waarvan 120 bij dochteronderneming Pezag A.S. in Tsjechië en 80 medewerkers bij Techwork te Slowakije. De omzet bedraagt circa 38 miljoen euro.
Voor nadere informatie: www.eurotechgroup.nl.





Eurotech Group