Excitor A/S opent kantoor in de Benelux


DME push e-mail en mobile device management oplossing, één van de marktleiders in Scandinavië, nu beschikbaar in de Benelux

HILVERSUM, 20070612 -- Excitor A/S, toonaangevend aanbieder van DME en één van de marktleiders in Scandinavië, kondigt vandaag de volgende stap aan van haar internationale expansiestrategie door het openen van een Benelux kantoor in Nederland. DME (www.dmesync.com) combineert push e-mail en PIM synchronisatie (kalender, contacten, to do´s) met geavanceerde beveiliging en managementtools voor het beheer van mobiele apparaten. Excitor heeft een samenwerkingsovereenkomst afgesloten met IntroMediates om een snelle en professionele start te maken in de Benelux.

De opening van een kantoor in de Benelux is onderdeel van de Europese expansiestrategie van Excitor A/S. Het afgelopen jaar heeft het bedrijf geïnvesteerd in een sterk Europees management team, om de basis te leggen voor verdere groei in Europa. Het Europese management team staat onder leiding van CEO Torben Haase, die diverse internationale management functies heeft vervuld bij onder andere IBM, Oracle, Cisco en SAP. Het Excitor team in de Benelux wordt namens IntroMediates geleidt door Norbert Heijke en Steven Loewy, beiden hebben onder andere bij Cisco en webMethods jarenlange sales management ervaring opgedaan.

Excitor in een notendop:
* Excitor onwikkelt en verkoopt DME (www.dmesync.com). DME combineert push e-mail en PIM synchronisatie (kalender, contacten, to do´s) met het hoogste niveau van beveiliging en mobile device management
* DME is toestel, netwerk en operator onafhankelijk en werkt in combinatie met de twee meest gebruikte e-mail platformen, IBM/Domino en Microsoft/Windows
* DME beschikt over geavanceerde tools voor beveiliging van zowel data als mobiele apparaten en kent uitstekende managementtools voor het beheer van de mobiele apparaten - ongeacht het type apparaat of het e-mail platform in gebruik.
* Excitor heeft een groot klantenbestand opgebouwd in Scandinavië, waaronder 3 van de top 4 audit firma´s en een aantal van de grootste banken en financiële instellingen.

"In Scandinavië is DME is in zeer korte tijd uitgegroeid tot één van de meest geïmplementeerde oplossingen voor mobiele push e-mail en device management", zegt Torben Haase, CEO van Excitor A/S. "De groeimogelijkheden voor Excitor in Europa zijn enorm en we zijn constant bezig geweest om onze productportefeuille te optimaliseren. We zijn klaar om de groeiende globale vraag naar flexibele mobiele e-mail oplossingen, die voldoen aan de hoogste beveiligingstandaarden en en tegelijktijd goed te beheren zijn door zowel de IT afdelingen als de gebruiker zelf, te beantwoorden. De opening van ons kantoor in Nederland is de volgende logsiche stap om Excitor uit te laten groeien tot wereldwijde marktleider in mobiele e-mail en device management."

"De DME push e-mail oplossing kenmerkt zich door optimale beveiliging, gebruikersvriendelijkheid en managementtools voor het beheer van de apparaten", aldus Steven Loewy. "We zien er naar uit om de DME visie en standaarden te introduceren in de Benelux - en daarmee zeer veilige en beheersbare mobiele oplossingen. Het onderwerp mobiliteit staat hoog op de agenda van vele middelgrote en grote ondernemingen in de Benelux en met DME kunnen deze bedrijven op eenvoudige wijze schaalbare mobiliteitsdiensten introduceren om zo effectief gehoor te geven aan de groeiende vraag en vereisten".

Over Excitor:
Excitor is toonaangevend leverancier van DME (www.dmesync.com). DME combineert push e-mail en PIM synchronisatie (kalender, contacten, to do´s) met state-of-the-art beveiliging en geavanceerde managementtools voor het beheer van mobiele apparaten. Met DME worden middelgrote en grote ondernemingen in staat gesteld om op zeer veilige wijze mobiliteitsdiensten aan te bieden die effectief beheerd kunnen. DME is toestel, netwerk, operator en e-mail platform onafhankelijk en kent een zeer lage TCO, ongekende beveiliging van zowel data als mobiel apparaat en beschikt over een intuïtieve interface voor gebruikers en administrators. De oplossing, in Scandinavië één van de marktleiders, omvat ook tools voor voice en data statistieken, voice message management en connectie management, wat ondernemingen volledige controle biedt over gebruikersgedrag, kosten en IT policy enforcement.





Ingezonden persbericht