Klaagmuur in Jeruzalem nu ook bereikbaar per SMS


HOORN, 20070612 -- Dankzij de samenwerking tussen Mobile Bridges en Mobile Whispers is het mogelijk om vanuit Nederland, België, Canada, Australië, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk persoonlijke boodschappen naar de Klaagmuur te sturen via een SMS-bericht. Het bericht van elke zender wordt anoniem op een stukje papier afgedrukt en vervolgens elke vrijdag in de Klaagmuur gestoken.

Uniek project
Dit project biedt een unieke mogelijkheid om heel eenvoudig en op betrouwbare wijze in contact te treden met Heilige Stad Jeruzalem en met de Klaagmuur in het bijzonder; en dat compleet anoniem! Elke vrijdag wordt elk verzonden bericht naar SMS2wall uitgeprint, meegenomen in de rugzak en in de muur geplaatst. Deze service is nu al beschikbaar voor mobiele telefoongebruikers in Nederland, België, Engeland, Spanje, Peru, Canada, Australië en de Verenigde Staten en zal zich verder uitbreiden.

SMS2wall
`SMS2wall' is het eerste wereldwijde project van Mobile Bridges en Mobile Whispers. Het is bedoeld om mensen, waar ook ter wereld, van dienst te zijn bij het uiten van hun emotionele en spirituele gedachten. Om het even wat hun geloofsovertuiging of nationaliteit ook moge zijn. Mobile Bridges en Mobile Whispers hebben de intentie om hun samenwerking nog meer inhoud te geven. Bijvoorbeeld met andere wereldwijde projecten zoals SMS-aan-kerken (SMS2church).

Over Mobile Whispers:
Mobile Whispers biedt een wereldwijd platform dat mensen de gelegenheid geeft om hun spirituele en emotionele behoeften concrete gestalte te geven. Ras, nationaliteit en religie spelen geen rol. Zij maakt daarbij gebruik van de nieuwste (mobiele) technieken zodat tijd en afstand nauwelijks betekenis meer hebben. Mobile Whispers brengt communicatie tot stand tussen mensen met hun meest intieme projecties op iconen van de religie die praktiseren, uiterst verantwoord en met respect voor hun privacy en persoonlijke waarden en normen. Met het netwerk van wereldwijde mobiele en internetverbindingen in combinatie met de toepassing van onze bewezen technologie die in goede handen is van een ervaren en deskundig team, zijn zij in staat om hoogst professioneel en direct aan ieder verzoek te voldoen.

Over Mobile Bridges:
Mobile Bridges is een snelgroeiende onderneming in mobiele-telefoontechnologie. Specialisaties: mobile chat, media-interactie, distributie van content, gateway en afrekensystemen. Mobile Bridges is een zelfstandige onderneming, opgericht in 2002 en heeft kantoren in Nederland en Peru. Er zijn thans meer dan 40 medewerkers in dienst.

Meer informatie: http://www.sms2wall.com of http://www.mobilebridges.com