Document Dialog begeeft zich nu ook op de ECM-markt


BUNNIK, 20070612 -- Document Dialog introduceert de Enterprise Content Management oplossing OpenEDMS in de Benelux. Document Dialog is reseller van de software van Pitney Bowes Group 1, die in mei van dit jaar OpenEDMS verkreeg door de acquisitie van Altimate Systems Ltd. Met OpenEDMS kunnen organisaties alle vormen van (interne en externe) content zeer gemakkelijk en snel beheren. Het product is een aanvullende component in de CCM (Customer Communication Management)-strategie van Document Dialog.

Diverse ondernemingen vertrouwen op OpenEDMS om de toegang tot en structuur in kritische documenten en data te verkrijgen en om daarnaast de integriteit van informatie te beschermen. OpenEDMS omvat enterprise documentmanagement, recordmanagement en workflowsoftware. Het is een web-based oplossing die stand-alone ingezet kan worden, maar ook eenvoudig geïntegreerd kan worden met bestaande systemen. De oplossing maakt het voor organisaties, overheids- en non-profitinstellingen mogelijk om miljoenen documenten te structureren en te beheren. Daarnaast kan de creatie, opslag, controle, tracking, uitwisseling en distributie van kritische bedrijfsinformatie worden gestroomlijnd.

Anders dan oudere client/server-systemen, is OpenEDMS ontwikkeld op basis van een open architectuur. Integratie met legacy-systemen kan binnen enkele dagen worden gerealiseerd. Op die manier kunnen organisaties snel processen implementeren, risico's reduceren en voldoen aan wet- en regelgeving, zoals Sarbanes-Oxley en HIPAA.

Ton van Raaij, Managing Director bij Document Dialog: "Wij zijn erg verheugd dat wij wederom een product aan ons portfolio kunnen toevoegen. Dit maakt het mogelijk om onze klanten nog beter te bedienen met diverse technologieën om hun documentstromen te automatiseren en optimaliseren. Met OpenEDMS zijn wij een stap dichterbij een compleet portfolio waarmee organisaties altijd een passende oplossing hebben in een wereld waarin het document centraal staat."

Over Document Dialog

Document Dialog adviseert over en levert oplossingen voor het produceren, digitaliseren, archiveren, beveiligen en presenteren van documenten via alle mogelijke media (multi-channel).

De naam van het bedrijf zegt meteen waarom het gaat: "Let's Talk About Your Documents -- Let Your Documents Do The Talking". De klanten van Document Dialog zijn documentintensieve organisaties, op zoek naar ondersteuning bij de planning, de implementatie en het beheer van krachtige en schaalbare documentsystemen ter ondersteuning van hun klantgerichte bedrijfscommunicatie.

Het hoofdkantoor van Document Dialog is gevestigd in Bunnik, daarnaast zijn er vestigingen in België en Duitsland. Meer informatie over Document Dialog is te vinden op: www.documentdialog.com





Document Dialog