DagjeWeg.NL publiceert actuele weerinformatie


EDE, 20070612 -- Toch maar een binnenactiviteit vanwege de gestaag neervallende regen of met die brandende zon lekker een dagje strand? DagjeWeg.NL informeert websitebezoekers vanaf deze week over het weer van de komende dagen. Via de DagjeWeg.NL Weerlijn én actuele weerinformatie van weerman Jan Visser op de website blijven toeristen op de hoogte.

Klaas Karssen en Jan Visser zijn beide weerexperts en hebben een grote staat van dienst. Eerstgenoemde is de opvolger van de inmiddels overleden Jan Pelleboer. Na overleg met de weduwe van de zeer bekende weerman nam Karssen zijn weerlijn over. Sinds die tijd gaat hij als 'Klaas de Weerbaas' door het leven. Verder verzorgt hij de weerinformatie voor Radio Drenthe en diverse huis-aan-huiskranten. Jan Visser mag eveneens een weerkenner genoemd worden. Hij is regelmatig te horen op Radio 10 Gold en schrijft al meer dan twintig jaar de weerrubriek van dagblad Trouw.

Extra dienstverlening
DagjeWeg.NL maakt dan ook met gepaste trots het samenwerkingsverband bekend. Jan Visser zal korte stukjes schrijven voor DagjeWeg.NL, Klaas Karssen verzorgt het weernieuws via de DagjeWeg.NL Weerlijn (0900-501 50 55/ 60 cpm). "We denken met deze extra dienstverlening bezoekers beter te kunnen informeren. Zo kunnen zij beter voorbereid een dag weg plannen", aldus uitgever Nando Eskes. "We zijn er blij mee dat we deze actuele weersinformatie de regelmatige bezoeker kunnen aanbieden. Het completeert het aanbod van DagjeWeg.NL."

Over DagjeWeg.NL
DagjeWeg.NL brengt dagelijks onafhankelijke berichtgeving over dagtrips, korte meerdaagse uitstapjes of langere vakanties in de Benelux. Daarmee heeft de website een unieke positie verworven. Er is ook een Engelstalige website voor expats en toeristen: DaysOut.NL. Een ander populair medium is de E-Krant van Dagjeweg.NL. Van deze gratis nieuwsbrief zijn ruim 10.000 mensen lid.