Haagse Hogeschool

De Haagse Hogeschool

Your Future World over de ins en outs van nieuwe media

Op 12 juni organiseren studenten van de opleiding Communication & Multimedia Design van De Haagse Hogeschool Your Future World. Your Future World is een evenement over de toekomst van nieuwe media, communicatie en digitale technieken. Met het evenement geeft de opleiding een beeld van whatâs hot en whatâs not op het gebied van nieuwe media. Is Second Life een hype of een blijver en wat is het nieuwste op het gebied van gaming?

Your Future World is een evenement dat studenten, werknemers en werkgevers met raakvlakken op het gebied van communicatie en nieuwe media een actueel beeld geeft van het werkveld. Op de bedrijvenmarkt staan vooruitstrevende bedrijven als Atos Origin, Logica CMG en Sogeti. Ook geeft een keur van bedrijven een presentatie over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van nieuwe media en communicatie. Denk hierbij aan presentaties over nieuwe mediatechnologieën, online marketing, het leven in Second Life, integratie van televisie en internet, 3D beeldschermen en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van gaming. Tevens zal er een debat plaatsvinden over de toekomst van Second Life.

De organisatie van dit evenement is in handen van tien studenten, die dit als minor binnen de opleiding Communication & Multimedia Design gedaan hebben. Belangstellenden kunnen zich inschrijven op www.yourfutureworld.nl.