Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Richard Sikkel benoemd tot Algemeen Directeur Athlon Car Lease Nederland B.V.

Eindhoven, 12 juni 2007 - Richard Sikkel (43) is benoemd tot Algemeen Directeur van Athlon Car Lease Nederland B.V. Hij volgt Hans Blink op die twee weken geleden werd benoemd in de directie van Athlon Car Lease International B.V. In Nederland integreren De Lage Landen Translease en Athlon Car Lease Nederland tot één onderneming. In zijn nieuwe rol zal Richard Sikkel verantwoordelijk zijn voor het totaalbeleid van de autolease activiteiten van Athlon in Nederland. Bij dit onderdeel van Athlon zijn 600 medewerkers werkzaam. Richard Sikkel heeft een langjarige ervaring in de automotive branch. Sinds 1999 heeft hij diverse directiefuncties binnen Athlon vervuld en was hij sinds 2005 Commercieel Directeur van Athlon Car Lease Nederland. Door het bieden van totaaloplossingen aan haar klanten wil Athlon haar ambitie waarmaken uit te groeien tot de meest klantgerichte autoleasemaatschappij in Europa en daarmee een vooraanstaande positie in de Europese autoleasemarkt te bereiken.

Over De Lage Landen
De Lage Landen, onderdeel van de Rabobank Groep, is een internationale aanbieder van hoogwaardige activa financiering, vendor finance en commercial finance producten. Met een netwerk van meer dan 25 landen in Europa, Noord- en Zuid Amerika, Zuidoost Azië, Australië en Nieuw Zeeland concentreert het bedrijf zich internationaal op de bedrijfstakken: Food & Agriculture, Healthcare, Office Equipment, Information Technology, Telecommunications, Financial Institutions, Trucks & Trailers, Public Finance en Materials Handling & Construction.

In Nederland biedt het bedrijf een breed pakket leasing-, en handelsfinancierings-producten aan dat vooral via de lokale Rabobanken maar ook rechtstreeks wordt afgezet. Tot zijn productenpakket behoren equipmentlease, auto- en bedrijfswagenlease, ICT-lease, consumer finance en factoring. Sinds 2006 is Athlon Car Lease onderdeel van De Lage Landen Groep. Athlon Car Lease is een internationale aanbieder van operationele autoleasing, actief in zeven landen in Europa. Vanaf januari 2007 is De Lage Landen het competentiecentrum van de Rabobank Groep op het gebied van consumentenkrediet in Nederland. In 2006 boekte De Lage Landen een winst van E 206 miljoen en groeide zijn leaseportefeuille tot E 18,9 miljard. Meer informatie is te vinden op onze website: www.delagelanden.com
---

Noot voor de redactie: (