Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hoofddorp, 12 juni 2007

Sixt rent a car biedt beste naviservice.

Sixt rent a car is de enige die standaard een navigatiesysteem levert in al haar huurvoertuigen. Bovendien blijkt Sixt met een huurprijs vanaf E 7,-/ dag per navigatiesysteem de voordeligste aanbieder. Dit blijkt uit onderzoek van zakenreisnieuws.nl, in samenwerking met BCD Travel.

De vraag naar navigatiesystemen in de huurauto is groeiende. De systemen bieden de huurder naast de geplande route ook een overzicht van tal van andere zaken. Zo zijn bij Sixt overzichten te vinden van bijzondere locaties als autoverhuurpunten, tankstations, hotels, luchthavens en attractieparken. Sixt biedt in Nederland uitsluitend het meest bekroonde navigatiesysteem van TomTom: de ONE Europe, dat onder andere werd verkozen tot beste koop door de Consumentenbond. Vanaf haar huurvoertuigen uit de middenklasse is het navigatiesysteem bovendien al ingebouwd.

Veel verhuurders bieden nog lang niet standaard een navigatiesysteem aan. Sixt blijkt een aangename uitzondering. Na haar recente verkiezing tot voordeligste autoverhuurder door de Consumentenbond (juni 2007), is dit voor Sixt opnieuw een bevestiging dat zij zich op de goede weg bevindt. Door haar klant centraal te stellen en haar service te optimaliseren, is zij inmiddels zeer gewaardeerd en de snelst groeiende autoverhuurder ter wereld.

Over Sixt
De overtuigingskracht van Sixt ligt in doeltreffende oplossingen voor de reiziger, aangeboden vanuit een netwerk van 3.800 vestigingen in meer dan 85 landen. De reiziger kan bovendien putten uit een vloot van ruim 100.000 scherp geprijste huurauto's die standaard zijn uitgevoerd met vele extra's zoals navigatiesysteem vanaf VW Golf. Sixt is in de ongekend concurrerende autoverhuurmarkt één van de meest innovatieve en progressieve aanbieders die met haar kostenbesparende productontwikkelingen autohuur vanaf 9,99 Euro per dag mogelijk maakt. Dagelijks maakt zij haar slogan waard: drive 1st class, pay economy.

Beeldmateriaal is digitaal opvraagbaar voor redacties. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met: Thomas Wolters, directeur
Tel.: ++31 (0)23 56 986 44
Fax: ++31 (0) 23 56 296 05
E-mail: thomas.wolters@sixt.com


---- --