Time : 10:09:35
Date : 12 June 2007
Sender Name: FAVV-AFSCA

Bent u actief in de horecasector? Heeft u uw gegevens voor de aangifte van de jaarlijkse heffing 2007 meegedeeld aan het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)?

De heffingcampagne 2007 van het FAVV is ingezet. Alle operatoren die actief zijn in de horecasector en geregistreerd zijn in de databank van het FAVV hebben in de periode tussen 7 mei en 6 juni een aangifteformulier ontvangen. Hierop moeten zij hun gegevens invullen om de jaarlijkse heffing te kunnen berekenen.

De operatoren worden verzocht dit formulier in te vullen en ten laatste tegen 30 juni terug te sturen. De aangifte kan ook via het internet worden ingevuld.

Operatoren die in de horecasector actief zijn en die geen aangifteformulier hebben ontvangen, worden verzocht contact op te nemen met het callcenter, op het nummer 02 545 50 75.

Ter herinnering:
De volgende inrichtingen maken deel uit van de horecasector en moeten zich bij het FAVV laten registreren: cafés, restaurants, hotels met eetgelegenheid, frituren, gelagkamers, ambulante handelszaken, grootkeukens, traiteurzaken waar voor directe consumptie door consumenten bestemde levensmiddelen worden klaargemaakt, verenigingen en dergelijke inrichtingen (scholen, OCMW's, bed & breakfast, ...) alsook alle inrichtingen die beschikken over een cafetaria zoals theaters, sportclubs, bioscopen, tentoonstellingszalen, musea.

Alle informatie omtrent de heffingcampagne is beschikbaar op de website van het FAVV, op www.favv.be, rubriek "financiering". Nog meer informatie kan worden verkregen bij het callcenter, op het nummer 02 545 50 75.

contactpersoon voor de Nederlandstalige pers:
Inge Jooris
0475 80 04 80

URL: http://www.favv.be

Link to Press Release - NL Link to Press Release - FR