Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Magic Software daagt studenten uit om 'coolste' applicatie te ontwerpen Ontwikkel een applicatie binnen Magic Software's eDeveloper Discovery en win een iPOD!

Houten, 12 juni 2007 - Magic Software (NASDAQ: MGIC) kondigt een gratis Discovery editie van eDeveloper software aan, door middel van een wedstrijd voor studenten. Informatica studenten uit Nederland krijgen in de vakantiemaanden de tijd om de 'coolste' applicatie te ontwikkelen binnen eDeveloper. De meest creatieve toepassingen en/of functies, worden beloond met een iPOD. Daarnaast zullen de oplossingen worden toegevoegd aan een demo. Meedoen met de wedstrijd kan tot en met 15 september 2007. Beoordeling vindt plaats door ontwikkelaars en consultants van Research & Development Departement in Tel Aviv, Israël.

Om de eDeveloper Discovery te downloaden, te starten en om de wedstrijdregels te lezen, surf naar: www.magicsoftware.com/eDeveloper/iPOD_contest. Het inleveren van de applicaties kan naar: Win_an_iPOD@magicsoftware.com

John Verwaaijen, General Manager Magic Software Benelux, zegt: "We willen dat iedereen de mogelijkheid krijgt om de kracht van eDeveloper te ervaren. Voor ons is het erg leuk om te zien wat voor lol zo'n project met zich mee brengt. Het is altijd ongelofelijk om te zien hoe creatief mensen kunnen zijn, tijdens het ontwikkelproces van zo'n project, maar ook hoe mensen de ontwikkeling van zulke applicaties uitvoeren." Hij voegt er aan toe: "de iPOD wedstrijd is wereldwijd in februari van start gegaan. Momenteel zijn er al 33 studenten verblijd met een iPOD. Hun toepassingen en oplossingen zullen daadwerkelijk door Magic worden gebruikt voor Demo doeleinden."

Meedoen met de wedstrijd kan tot en met 15 september 2007. De winnaars van de wedstrijd zullen op 30 september bekend gemaakt worden en winnen een Apple iPOD®. De ingeleverde software-applicaties die zijn ontwikkeld met de eDeveloper Discovery editie zullen worden beoordeeld op innovatie, design, kwaliteit, het gebruik van de geavanceerde eDeveloper features en de gekozen oplossing.

eDeveloper
Magic Software's eDeveloper is een metadata gedreven, op regels gebaseerd platform en applicatie-ontwikkel framework. De bedrijfseditie van eDeveloper biedt gebruikers de mogelijkheden: full client/server of webapplicaties, en service-oriented architecture (SOA)-applicaties.

De eDeveloper Studio Discovery editie is ontworpen voor het gebruik door studenten, nieuwe ontwikkelaars en diegene die applicaties ontwikkelen voor persoonlijk gebruik. De editie is gratis. De eDeveloper Discovery biedt ontwikkelaars de mogelijkheid om basis Windows client- en webapplicaties te ervaren.

Over Magic Software Enterprises

Magic Software Enterprises Ltd. (Nasdaq: MGIC) is leverancier van technologie voor snelle applicatieontwikkeling (RAD) en applicatie-integratie (EAI). Met Software van Magic kunnen organisaties bedrijfsprocessen verbeteren waardoor zij flexibeler en efficiënter kunnen werken, met een hoger Return On Investment. Magic Software, van oorsprong Israëlisch bedrijf, is uitgegroeid tot een wereldwijde speler in de softwaremarkt met vertegenwoordigingen in meer dan 40 landen. Magic Software heeft 20 jaar ervaring in Research & Development en is marktleider in de Composite Application Development markt. Producten van Magic Software zijn iBolt en eDeveloper.

De klantenbase van Magic Software bestaat uit meer dan 2500 ISV's (leveranciers van standaard data applicaties gebouwd met de Magic ontwikkelomgeving), System Integrators (ICT-dienstverleners die met behulp van de technologie, maatwerkoplossingen ontwikkelen bij klanten) en bedrijven en andere organisaties die zélf applicaties bouwen en integreren met de technologie van Magic Software.

Voor meer informatie over Magic Software Enterprises en de producten en services, bezoek www.magicsoftware.com.

Except for the historical information contained herein, the matters discussed in this news release include forward-looking statements that may involve a number of risks and uncertainties. Actual results may vary significantly based upon a number of factors including, but not limited to, risks in product and technology development, market acceptance of new products and continuing product conditions, both here and abroad, release and sales of new products by strategic resellers and customers, and other risk factors detailed in the Company's most recent annual report and other filings with the Securities and Exchange Commission.

# # #

Noot voor de redactie,