Gemeente Schiedam



Collegeweblog Schiedam gelanceerd

12 juni 2007

Dinsdag 12 juni is het Collegeweblog Schiedam in gebruik genomen. Burgemeester en wethouders van Schiedam voegen hiermee een nieuw onderdeel toe aan de gemeentelijke website.

In het Collegeweblog geven burgemeester en wethouders hun kijk op actuele zaken en gunnen zij de bezoeker een blik in hun dagelijkse werkzaamheden. Vaak valt over een gebeurtenis meer te vertellen dan de alleen een opsomming van zakelijke feiten. Een persoonlijke visie of invalshoek kan zaken soms verhelderen.

Alle leden van het college zullen regelmatig bijdragen schrijven over wat zij meemaken als bestuurder van deze stad. Bezoekers van het Collegeweblog worden nadrukkelijk uitgenodigd hierop te reageren. Bij het aantreden van dit college is destijds al duidelijk aangegeven, dat burgemeester en wethouders graag de dialoog willen aangaan met de inwoners van Schiedam. Het weblog biedt die mogelijkheid als geen ander en het past dan ook prima in het streven naar een open houding en een goede toegankelijkheid van het bestuur. Gehoopt wordt dat veel Schiedammers op een constructieve manier mee willen denken over hun stad.