Projectontwikkelaar 3W


SITE-SPRACHE WÄHLEN: DEUTSCH
Multi Vastgoed en 3W tekenen samenwerkingsovereenkomst

Nieuwe plannen zullen enorme impuls geven aan kernwinkelgebieden

Multi Vastgoed en 3W zullen op dinsdag 12 juni 2007 op de Vastgoedbeurs Provada, op de stand van Multi, de samenwerkingsovereenkomsten ondertekenvoor twee projecten. Het betreft de grootschalige herontwikkeling in delen van de stadscentra van Heerlen en Sittard. Multi en 3W zullen met de uitvoering van de plannen een enorme impuls geven aan het kernwinkelgebied van deze twee steden.

Voor Heerlen zal een plan worden ontwikkeld om het winkelcentrum De Plu en enkele omliggende gebouwen gelegen in het Schinkelkwadrant nieuw leven in te blazen door een gemengde ontwikkeling van winkels, woningen en andere stedelijke voorzieningen.

Voor Sittard zullen de beide ontwikkelaars een plan ontwikkelen om het bestaande winkelcentrum Den Tempel in het centrum van Sittard - deels eigendom - te ontwikkelen tot een binnenstedelijk winkelgebied passend bij de allure en uitstraling van de fraaie historische binnenstad van Sittard. In beide projecten zullen Multi en 3W als gelijkwaardige partners opereren.
Beide directies vinden dit een logisch vervolg op de succesvolle samenwerking van Multi en 3W met het project Entre Deux in het centrum van Maastricht, dat in november 2006 geopend is.

De gebundelde kennis en ervaring van Multi als een Europese conceptontwikkelaar met 3W, die actief is bij binnenstedelijke gebiedsontwikkelingen in het zuiden van Nederland, zal een sterke basis vormen voor twee bijzondere plannen die Heerlen en Sittard duidelijk op de winkelkaart zullen zetten.

Profiel Multi Vastgoed
Multi Vastgoed is onderdeel van Multi Corporation, marktleider in Europa op het gebied van ontwikkeling, investering en exploitatie van winkelcentra, kantoren en multifunctionele projecten. Dit geschiedt via de dochterondernemingen Multi Development, Multi Investment Management, Multi Asset Management en Multi Mall Management. Met een Morgan Stanley Real Estate Fund als financiële partner paart Multi financiële slagkracht en investeringscapaciteit aan ervaring en bewezen prestaties als ontwikkelaar van projecten van hoge kwaliteit. Multi is sterk gericht op verdere groei en de strategie van het bedrijf blijft om te ontwikkelen en investeren in Europese landen met aanzienlijk potentieel.

Multi is actief in 20 Europese landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland en er zijn kantoren in België, Bulgarije, Tsjechië, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Italië, Luxemburg, Portugal, Roemenië, Slowakije, Spanje, Turkije, Oekraïne en Groot-Brittannië.

Profiel 3W
3W staat voor een leefomgeving waarin mensen vrij en comfortabel kunnen leven. We ontwikkelen vooruitstrevende, binnenstedelijke totaalprojecten. Met veel aandacht voor kwalitatief maatwerk en veiligheid. Een goede samenwerking met publiek en private partners is daarbij een van de uitgangspunten. Unieke locaties, onderscheidende architectuur en aandacht voor leefomgevingen completeren waar 3W voor staat: het leveren van toekomstgericht en origineel werk. 3W is actief bij de binnenstedelijke gebiedsontwikkelingen in het zuiden van Nederland, onder andere in Maastricht met de projecten Mosae Forum, Belvédère en De Colonel, bij het project Maasboulevard Venlo en bij de centrumplannen voor Sittard en Geleen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Multi Vastgoed bv
Ellen van der Feltz, Communicatie Manager
Telefoon: 0182-690655
E-mail: evdfeltz@multi-development.com

Multi Corporation bv
Sandra Dijksman, Press Officer
Telefoon: 0182-690915
E-mail: sdijksman@multi-development.com

3W Vastgoed BV
Noëlle Brouns, hoofd marketing
Telefoon: 043-366 77 78
E-mail: n.brouns@3wvastgoed.nl

12 | 06 | 2007