Vereniging Spierziekten Nederland

Nieuws

Programma Jong over spierziekten

In het EO-programma Jong staan woensdag twee jongeren met een spierziekte centraal: Laura en Sjors. Het programma wordt uitgezonden op woensdag 13 juni om 21.50 uur bij de EO op Nederland 3. Laura en Sjors vertellen over hoe het is om te leven met een spierziekte, de dingen die zij tegenkomen. In het programma is ook Theo Bos, baanwielrenner en ambassadeur voor Spieren voor Spieren.

foto Laura Laura is al lang actief binnen de VSN. Zij figureerde vele jaren geleden in het boekje Dit ben ik voor en over kinderen met een spierziekte. Zij onderhoudt samen met anderen de websites van Jackies en Moov en ze is betrokken bij de organisatie van de Jackies-weekenden. Zij werkt ook al weer enkele jaren als telefoniste/receprioniste op het bureau van de VSN in Baarn.

In het programma wordt ook geld ingezameld voor Spieren voor Spieren. Baanwielrenner Theo Bos is recent ambassadeur geworden van Spieren voor Spieren. Hij neemt deel aan het programma om de veiling van een 'gestolen' lottobal te promoten.
08 juni 2007

VSN - Lt. gen. van Heutszlaan 6 - 3743 JN Baarn tel: 035-5480480 Spierziekten Infolijn: 0900-5480480 - E-mail: vsn@vsn.nl - Postbank 1422400