Ingezonden persbericht


Persbericht

Amsterdam, 12 juni 2007

Recordaantal bezoekers op PROVADA

De PROVADA, het Nederlandse platform voor de vastgoedbranche, die tot en met woensdag 13 juni gehouden wordt in de RAI te Amsterdam, heeft op de tweede dag reeds een recordaantal van 10.000 bezoekers getrokken. PROVADA 2007 overtreft daarmee nu al het totale bezoekersaantal van de vorige editie.

John Kerkhoven, commercieel directeur van de PROVADA: "De populariteit van PROVADA is mede te danken aan het toenemend aantal gemeenten en woningcorporaties dat met een stand vertegenwoordigd is. Zij zijn zeer enthousiast over de mogelijkheden die de beurs hen biedt. Voor PROVADA 2008 hebben vele nieuwe partijen reeds hun deelname toegezegd."

Ook het inhoudelijke programma blijkt een daverend succes gezien de grote opkomst bij de diverse debatten en seminars die op de beursvloer worden gehouden. Het beleggersdebat was volledig volgeboekt. Er zijn extra zitplaatsen gecreeërd om zoveel mogelijk belangstellenden de gelegenheid te geven het gesprek te volgen, maar zelfs dat bleek niet aan de vraag te voldoen.

De PROVADA 2007 duurt tot en met woensdag 13 juni en is geopend van 10.00 tot 19.00 uur.

Einde Bericht