Time : 13:18:11
Date : 13 June 2007
Sender Name: ISS nv

HUNT, ONDES EN ISS HYGIENE SERVICES BUNDELEN HUN KRACHTEN

Dit weekend werd er een akkoord bereikt tussen de aandeelhouders van Hunt BVBA, Ondes NV en ISS Hygiene Services NV met betrekking tot een fusie van hun activiteiten.

De drie bedrijven - die stuk voor stuk gespecialiseerd zijn in de preventie en bestrijding van ongedierte - worden de belangrijkste speler op de pest control markt.

Voor Hunt en Ondes betekent dit een toegang tot Waalse markt waar ISS Hygiene Services historisch marktleider is. Voor ISS kadert deze fusie, die op termijn zal uitmonden in een volledige overname, binnen de internationale groeistrategie Route 101.

Hunt werd opgericht in 1987 door de heren Van Gierdegom en Saelens en realiseerde in 2006 een omzet van 6,2 miljoen euro in België, Nederland, Frankrijk en UK.

Ondes behoort toe aan de familie Van Verdeghem en is actief in de Benelux met een omzet van 1,8 miljoen euro.

ISS Hygiene Services (onderdeel van de Belgische ISS groep) realiseerde in 2006 een omzet van 4,4 miljoen euro, hoofdzakelijk in Wallonië en Brussel.

De fusiegroep wordt met meer dan 100 erkende bestrijdingstechnici de belangrijkste dienstverlener in ongediertepreventie en bestrijding op de Belgische markt.

Het dagelijks bestuur komt in handen van Wim Van Gierdegom (CEO) en Bruno Van Verdeghem (CFO), en waarbij ISS de belangrijkste aandeelhouder wordt.

Operationele info:
wim.vangierdegom@hunt.be

Financiële info:
bruno@ondes.be

Persinfo:
walter.kestens@be.issworld.com