Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Alle amateurvoetballers komend seizoen in het nieuw

Unibet grootste shirtsponsor van Nederland?

13 juni 2007 - "Eindelijk allemaal in het nieuw. Nu stralen we pas echt een teamspirit uit", zegt de aanvoerder van VV Vossen Boys uit Valkenburg. Het 1e elftal van deze club wordt voortaan gesponsord door Unibet. Het online wedkantoor is een grootschalige actie gestart waarbij het (alle) amateur voetbalverenigingen in Nederland en België gratis in het nieuw wil steken. Het enige wat er daartoe moet gebeuren, is dat vijf (zaalvoetbal) tot zeven (veldvoetbal) spelers van ieder team zich als nieuwe klant aanmelden bij Unibet.

Volgens Ruud Verdellen, Marketing Manager Nederland bij Unibet, is de insteek van de actie de vaak noodlijdende amateurclubs aan goede voetbaltenues te helpen, met daarop Unibet vermeld. De actie geldt voor zowel veldvoetbalteams als zaal- en minivoetbalteams. "Het ziet er natuurlijk een stuk beter uit als iedereen hetzelfde tenue draagt. Er zijn clubs waar sommige elftallen al jaren in dezelfde versleten outfits moeten rondlopen. En in het ergste geval dragen de spelers allemaal verschillende tenues die ergens in de verte op elkaar lijken. Dankzij onze actie ziet het er allemaal wat professioneler uit. Het is kwaliteitskleding van een gerenommeerd merk. Aardige bijkomstigheid is dat we bij voldoende animo de grootste shirtsponsor van Nederland kunnen worden."

Voorraad
Tot nu toe heeft de actie diverse aanvragen opgeleverd. Verdellen verwacht vooral tegen het begin van het nieuwe seizoen een toename van het aantal aanmeldingen. "Zodra de voorbereidingen beginnen, zal de roep om tenues toenemen. Vooralsnog hebben we voldoende shirts, broeken en kousen op voorraad, maar het kan natuurlijk ineens snel gaan. Onze actie loopt tot eind september 2007."

Zie voor meer informatie www.unibet.com/voetbal


Noot voor de redactie,