Rectificatie: In het originele bericht stond abusievelijk Bouwfonds Property Finance genoemd waar Bouwfonds Property Development werd bedoeld.


Persbericht

Amsterdam, 13 juni 2007

Rabo Bouwfonds tekent contract met PROVADA

Op 13 juni jl. tijdens de vastgoedbeurs PROVADA heeft Peter Keur, directievoorzitter van de FGH Bank N.V. als vertegenwoordiger van de divisie Finance van Rabo Bouwfonds N.V., een driejarige overeenkomst getekent met de PROVADA-organisatie.

Rabo Bouwfonds, bestaande uit Bouwfonds Property Development, Rabo Vastgoed, FGH Bank en Bouwfonds Asset Management, was op de PROVADA 2007 vertegenwoordigd met één van de grotere stands waarop dagelijks zandsculptuurartiesten bezig waren de mooiste bouwwerken neer te zetten. Peter Keur is zeer enthousiast over de verhoogde kwaliteit van de beurs: "Dit jaar is de PROVADA weer professioneler en inhoudelijker geworden. Het is voor ons een van de belangrijkere netwerkmomenten van het jaar. Vandaar dat wij besloten hebben onze aanwezigheid met een stand op de beurs voor drie jaar vast te leggen."

John Kerkhoven, commercieel directeur van de PROVADA: "Overeenkomsten als deze geven een meerwaarde aan de PROVADA voor de toekomst. Doordat partijen als Rabo Bouwfonds zich aan dit vastgoedplatform verbinden, geeft zekerheid voor de vastgoedbranche dat de kwaliteit van de PROVADA voor de komende jaren is gegarandeerd."

Einde Bericht