AEDAPTIVe Solutions introduceert een PGP module voor SAP NetWeaver


GORINCHEM, 20070613 -- AEDAPTIVe Solutions, een Nederlands softwarehuis gespecialiseerd in adapterontwikkeling voor het SAP NetWeaver platform introduceert een PGP module.

Het SAP NetWeaver platform is het defacto standaard applicatie- en integratieplatform voor SAP-gebruikers. Met behulp van adapters wordt het SAP-gebruikers mogelijk gemaakt industriespecifieke of technische functionaliteit toe te voegen aan SAP NetWeaver. De PGP module kan worden ingezet om nagenoeg iedere willekeurige input en output te 'encrypten', 'decrypten' en digitaal te tekenen. Dit betekent dat XML berichten, EDI berichten, platte bestanden, binaire bestanden en willekeurig welke data van andere adapters versleuteld kunnen worden.

Gordon Vink, Partner van de Aegroup: "De PGP module is precies tot stand gekomen op en wijze zoals wij graag zien, namelijk op basis van klanteisen. Dit betekent dat de klant vanaf het begin is betrokken bij het tot standkomen van de specificaties en ook betrokken is bij het testen van het product. In dit geval betrof het een gerenommeerde Scandinavische verzekeringsmaatschappij met wie wij de module hebben uitgewerkt."

De PGP module is per direct beschikbaar. Meer informatie over de module en de beschikbare versleutelingsstandaarden is te vinden op www.aedaptive.com.

Over AEDAPTIVe Solutions
AEDAPTIVe Solutions is een Nederlands softwarehuis gespecialiseerd in het ontwikkelen van SAP NetWeaver toepassingen met een hoge toegevoegde waarde. Andere verkrijgbare toepassingen zijn de door SAP gecertificeerde EDI Adapter for SAP NetWeaver en de eveneens gecertifceerde AS2 Adapter voor SAP NetWeaver.

AEDAPTIVe Solutions is onderdeel van de AEgroup, welke verder bestaat uit de bedrijven AEPEX Business Consultants en AEBIZZ E-Consultants. Meer informatie over AEDAPTIVe is te vinden op www.aedaptive.com.