Digitale Gemeente Houten

Het plein van de peuter 2007

zondag 3 juni 2007 - Bron: Stichting Kinderactiviteiten

Ook dit jaar organiseert Stichting Kinderactiviteiten op 13 juni Het plein van de peuter waarbij de organisatie net als andere jaren wordt ondersteund door de peuterspeelzalen, de kinderboerderij, de spel-o-theek, de bibliotheek en Muziek met peuters.

Met zijn allen hebben zij maar één doel: een onvergetelijke ochtend voor alle peuters in Houten e.o. Er zijn veel verschillende activiteiten. Een tipje van de sluier; de grote zandbak, schminken, een ballenbad, een leuke knutsel maken enomdat we dit jaar onze eerste lustrum vieren hebben we ook wat extra.

Dit jaar staat het Thema Beweegkriebels centraal op deze ochtend. Er isinformatie over bewegen en gezonde voeding en Maxfit organiseert een workshop voor de peuters, waarbij we lekker met zn allen kunnen bewegen. Verder staat ook bij de andere activiteiten dit thema centraal.

De peuterochtend vindt wederom plaats op het Rond en wordt gehouden op de nationale straatspeeldag, 13 juni a.s. Voor de peuters zijn de activiteiten in de ochtend van 9.30 tot 11.15 uur.

Wij zijn ervan overtuigd dat het weer een geweldig feest wordt, waar vanalles te beleven is. Wij hopen dat er ook dit jaar weer veel peuters met hun ouders/verzorgers/opas en omas naar het Rond zullen komen om een bezoek te brengen aan het Plein van de Peuter.

Tot ziens op 13 juni!

De peuterochtend 2007 wordt mede mogelijk gemaakt door: Welkoop Houten, Kidswear Ten Koppel, Kinderdagverblijf de Notedop, Albert Heijn, Kinderopvang Brummi, Super de Boer Steenman, het IKH, Maxfit, Mc Donald Nieuwegein, het kinderspeelcafé, T.F.van Dijk Schilderwerken, Fruitverkoop Schonauwen, de Ronde Prins, Stardance, Zwembad de Wetering, de Keizer Makelaarsgroep, het Gastouderbureau en Creatiek de Bergeend

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2007 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).