Ingezonden persbericht


The Foodmaker schakelt over naar gratis Wi-Fi oplossing van free-hotspot.com

Eerste gezonde fastfoodketen in België kiest voor 's werelds grootste gratis HotSpot netwerk

Dublin, Ierland - 13 juni, 2007: free-hotspot.com, beheerder van 's werelds grootste gratis HotSpot netwerk, kondigt vandaag zijn samenwerking aan met de Belgische keten The Foodmaker. Deze gezonde fastfoodketen heeft ervoor gekozen om in alle vestigingen de bestaande Wi-Fi dienst om te zetten naar de gratis service van free-hotspot.com.

Klanten komen naar The Foodmaker voor meer dan een gezonde eetervaring in een comfortabele omgeving. Griet Martens, Marketing Verantwoordelijke van The Foodmaker legt uit: "Wij proberen een thuisgevoel te creëren; onze klanten komen hier om te genieten en even te pauzeren. Het aanbieden van gratis internet vergroot het comfort van de klant, hij voelt zich echt in de watten gelegd. Bovendien biedt free-hotspot.com alles waar wij op zoek naar zijn: de omschakeling - inclusief de installatie - is volledig gratis, klanten hebben op een eenvoudige manier toegang tot de service en via de directory van free-hotspot.com is er een link met onze firma. Wij hebben dus geen ogenblik getwijfeld om onze bestaande Wi-Fi dienst om te zetten naar die van free-hotspot.com."

"Wij zijn heel blij dat een keten zoals The Foodmaker naar ons systeem is overgeschakeld", zegt Joe Brunoli, Vice President HotSpot Market Development of free-hotspot.com. "Hun beslissing onderstreept de waarde van ons speciale "Switch-for-free-programma", dat specifiek ontwikkeld is om restaurateurs met bestaande Wi-Fi services te helpen naar ons gratis systeem over te stappen. Wij verwachten dat meer ketens in Europa het voorbeeld van The Foodmaker zullen volgen en free-hotspot.com's oplossing aan hun klanten aan willen bieden"

Over free-hotspot.com:

free-hotspot.com beheert 's werelds grootste en snelst groeiende gratis draadloos internetnetwerk met meer dan 1.000 HotSpots in 16 Europese landen. De HotSpots van het bedrijf zijn gevestigd in hotels, cafés, restaurants, benzinestations en andere openbare ruimtes.

Om toegang te krijgen tot het gratis draadloos internetnetwerk van free-hotspot.com dienen gebruikers akkoord te gaan met het bekijken van een advertentie. Voor deze innovatie is free-hotspot.com onderscheiden met de prestigieuze WBI (Wireless Broadband Innovation) Award voor "Beste Publieke Wi-Fi product van 2006". De winstgevendheid van hun programma voor HotSpot eigenaren is ook erkend door free-hotspot.com's benoeming tot "Best Business Idea" voor de horeca tijdens de FIZZZ Awards 2006 in Duitsland.

free-hotspot.com ondersteunt een actieve community van gebruikers en biedt iedere maand gratis draadloos internet aan meer dan 100.000 mensen. Het bedrijf beschikt over de meest gebruiksvriendelijke HotSpot directory van de branche. Deze directory bevat op dit moment meer dan 16.000 gratis draadloze internetlocaties wereldwijd.

Om het volledige programma te ontdekken of om uw meest nabij gelegen HotSpot te lokaliseren, ga naar: www.free-hotspot.com

Perscontact:

Open2Europe

Gerdine Lindhout

Open2Europe

+33 1 55 02 27 88

g.lindhout@open2europe.com

Over The Foodmaker:

The Foodmaker, opgericht in België in 1997, biedt in zijn 11 vestigingen een eerlijke eetervaring op basis van uitgebalanceerde, natuurlijke en verse producten. Het bedrijf combineert de positieve aspecten van de 'klassieke' fastfood - prijs en consistentie - met die van het 'klassieke' restaurant - atmosfeer, variëteit en vriendelijke bediening. Voor dit concept is de Foodmaker door de Belgisch Luxemburgse Raad voor Winkelcentra onderscheiden met de 2006 Shopping Award.

Kijk voor meer informatie over de producten, vestigingen en bedrijfsfilosofie van The Foodmaker op: www.thefoodmaker.com.

Contact The Foodmaker:

Griet Martens

griet@thefoodmaker.com