Doelbewust dansen voor UNICEF


Swing & Support tijdens Inner Child

UTRECHT, 20070524 -- Utrecht is dit jaar een studententeam rijker geworden: het UNICEF Studenten Comité. Het team heeft zich tot taak gesteld zoveel mogelijk aandacht te krijgen voor de projecten van UNICEF onder de Utrechtse studenten. Hier hoort ook de nodige fundraising bij. Vandaar dat op 13 juni 2007, vanaf 23:00u, Club Monza zal worden omgetoverd tot een UNICEF studenten walhalla.

Op deze avond organiseert het team een wervelend feest dat door veel top DJ's tot een jaarlijks terugkerend hoogtepunt voor de Utrechtse studentenwereld zal worden gedraaid. Op de eerste editie zullen onder andere DJ Melvin Reese, DJ Youri Donatz, DJ Madskillz en DJ Skitzofrenix, bekend van de Sneakerz© feesten, komen draaien. Wie afgelopen koninginnedag in Amsterdam een kijkje heeft genomen bij Sneakerz©, weet dat zij voor een denderend feest garant staan. Verder zullen DJ Joey Daniel, en de DJ-Sax-Drum combinatie Dysfunktion (Dj Mike van club Filemon, saxofonist Victor van den Berg en drummer Joep Langen) hun opwachting maken.

De opbrengsten van de avond zullen naar het UNICEF project School in a Box gaan. Dit project biedt kansarme kinderen een fundamentele opleiding in delen van de wereld waar er hiervoor geen faciliteiten aanwezig zijn. Een goede basis is noodzakelijk voor kinderen om later verder te kunnen leren en zich te kunnen ontwikkelen. Iedere student gunt toch elk kind een kans op zo'n mooi studentenleven als wij hier in Nederland hebben? Daarom komen studenten op 13 juni naar Club Monza en feesten ze voor toekomstige studenten over de hele wereld!

Toegang: E. 5 (gaat helemaal naar UNICEF's School in a Box Project)
Locatie: Club Monza, Utrecht
Tijd: 22:00-04:00
Show Support @ : unicefinnerchild.hyves.nl





Ingezonden persbericht