Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hengelo, 12 april 2007

Dancing with the Stars in Twente: dansen voor het goede doel

Hengelo presenteert op donderdag 14 juni 2007 in het Rabotheater met trots de première van het eerste Rode Kruis Bal Twente, featuring Dancing with the Stars in Twente.

Het Rode Kruis Bal Twente wordt een Bal genoemd omdat dit woord aangeeft dat er gedanst gaat worden. Hengelo is er trots op dat ze Dancing with the Stars mag verwelkomen op deze bijzondere avond die in 'Kurhaus sfeer' zal plaatsvinden.

Bekende Twentenaren uit de werelden van bestuur, sport, entertainment en het zakenleven reageerden enthousiast op de vraag of ze mee wilden dansen voor het goede doel. Ook de top dansparen, - scholen en- trainers uit de regio zeiden spontaan hun medewerking toe.

Op de dansvloer verschijnen Yvonne Verdonckschot, Burgemeester Kerckhaert, Kim Kötter, Gert Jan Bruggink, Gonnie Klein Rouweler, Wim van der Noordt, Myra Koomen, Pieter Omzigt, Erwin Nijboer en Patricia Strikker, die samen met hun professionele danspartners zullen strijden om goud.

De presentatie is in handen van de charmante Irene van de Laar die zelf ook deelneemster was aan het succesvolle tv programma. Voor vakkundig, oprecht en humoristisch commentaar mag op de vakjury van het tv programma worden gerekend. Ook zij zeiden spontaan hun deelname toe en zullen samen met de aanwezigen bepalen wie de winnaar van de avond wordt.

Tijdens deze spetterende avond wordt een cheque uitgereikt aan het Twentse Rode Kruis. Om het geld van deze cheque aan te wenden, gaat het Rode Kruis speciaal hiervoor een werkgroep opstarten in Twente. De werkgroep gaat met de opbrengst van het Rode Kruis Bal betere voorzieningen realiseren voor de jongere gehandicapte die nog thuis woont. Op deze manier kan deze groep gehandicapten beter deelnemen aan de samenleving.

Het Rode Kruis Bal is een initiatief van VVV & Stadspromotie Hengelo. Dit initiatief was voor De Aanleiding Relatiemanagement te Hengelo en Axis Media-ontwerpers te Enschede reden om het Rode Kruis Bal Twente te ondersteunen en mede te organiseren.

Geniet vast mee van de aanloop naar dit event via de website www.rodekruisbaltwente.nl. Wie zijn de kandidaten, hoe verliep hun eerste training, wat zijn de achtergronden van de jury en nog veel meer informatie en films. Mis niets, schuif het digitale gordijn open en kijk tussen de coulissen mee!

----------------------------



Ingezonden persbericht