Deelnemers stellen eigen dag samen op Special Event de Baak

14.05.2007 / 12:24 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: De baak management centrum

De baak management centrum

Persbericht

de Baak Special Event 2007, Creatief ondernemerschap, 14 juni 2007, Noordwijk

Wat komt erbij kijken om succesvol te zijn in de 21e eeuw? Welke trends moeten we in de gaten houden? Hoe vind je aansluiting bij kansen en ontwikkelingen die op dit moment zichtbaar zijn in de markt?

Op donderdag 14 juni organiseert de Baak, Management Centrum VNO-NCW het Special Event voor haar relaties en andere geïnteresseerden.

Dit jaar staat het Special Event in het teken van Creatief ondernemerschap. De bezoekers worden bijgepraat en geïnspireerd op gebieden als cross media, virtuele netwerken (Hyves, Second Life, LinkedIn), maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, open source en co-creatie, waarbij consumenten zelf een aandeel hebben in de ontwikkeling van nieuwe producten of diensten.

De manier waarop het Special Event is opgezet, past bij dit nieuwe ondernemende denken. Er is geen sprake van een vastomlijnde agenda of vaste sprekers. Hoe het evenement eruit ziet, wordt bepaald door de gezamenlijke inbreng van de aanwezige inspiratoren, partnerorganisaties (waarvan een groot deel afkomstig is uit de creatieve industrie) én deelnemers.

Zo kunnen de deelnemers via SMS richting geven aan een forumdiscussie met experts. In de kennisbron worden inspiratoren van naam en faam aan de tand gevoeld tijdens een live bij te wonen filminterview. In doorlopende microcolleges geven uiteenlopende inspiratoren binnen negen minuten hun visie op Creatief Ondernemerschap. Ondernemers tonen in de relaxte sfeer van de New Venture Chill-Out hun innovatieve producten. Tijdens een speedconsultancy-sessie worden snel nieuwe adviezen opgedaan. In the Madhouse gaat creativiteit tot het uiterste. Nieuwe contacten doe je op in de Meet-en-Greet-ruimte. En je bent weer helemaal up-to-date na een sessie over Innovative Business in Virtual Worlds.

De opbrengst van het Special Event 2007, 250 euro excl. BTW per deelnemer, is bestemd voor het Kinderfestival (www.debaak.nl/events/kinderfestival) Kijk op www.specialevent.nl voor meer informatie, het volledige programma en aanmelding, of neem contact op met Mariska Mansier van de Baak, e-mail: m.mansier@debaak.nl, telefoon: 0343 55 66 30.

Over de Baak

De Baak, Management Centrum VNO-NCW is dé plek voor leiders, ondernemers en professionals op zoek naar inspiratie, motivatie, kennis en inzicht. Een plek vol paradoxen, met volop dynamiek en alle ruimte om even stil te staan. Met als doel: goed en authentiek leiderschap. De Baak is gevestigd in Noordwijk en Driebergen.

Voor de redactie, niet ter publicatie:

Voor achtergrondinformatie over het Special Event 2007 kunt u contact opnemen met Roel Dekker van de Baak, organisator Special Event:

r.dekker@debaak.nl

06 41 77 42 99