Gemeente Geldrop-Mierlo


INFORMATIEAVOND OVER BOUWPROJECT BRAUN & BROOS

Op donderdag 14 juni is er een informatieavond over het project Braun & Broos. Tijdens deze avond wordt er uitsluitend ingegaan op de plannen van de gemeente om 42 woningen, commerciële ruimten en een parkeergarage te realiseren op de locatie tussen de Stationsstraat, de Heilige Geeststraat en Heggestraat in Geldrop. De informatieavond vindt plaats in Sociaal Cultureel Centrum Hofdael en begint om 19.30 uur. Wethouder Vissers zit de avond voor.

TER INZAGE
Aan het bouwplan Braun & Broos kan, volgens het geldende bestemmingsplan Centrum Geldrop, geen medewerking worden verleend. Burgemeester en Wethouders willen hieraan echter, met toepassing van vrijstelling ex artikel 19 lid 2 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening (WRO) medewerking verlenen. Sinds woensdag 30 mei 2007 liggen het ontwerpbesluit, het bouwplan, de ruimtelijke onderbouwing en overige relevante stukken zes weken ter inzage bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, kantoor Hofstraat 4 (openingstijden van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.30 uur). Binnen de periode van terinzagelegging kunt u tegen het voornemen om planologische medewerking te verlenen aan het bouwplan schriftelijk of mondelinge zienswijzen kenbaar maken bij Burgemeester en Wethouders van Geldrop-Mierlo, Postbus 10101, 5660 GA Geldrop.

Wilt u de stukken buiten deze openingstijden inzien, dan kunt u een afspraak maken met Stefan van Bogget van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoon (040) 289 37 60. Ook voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met Stefan van Bogget.

AANMELDEN
Wilt u bij de informatieavond aanwezig zijn? Dan vragen wij u vriendelijk om dat vooraf door te geven aan de receptie van het gemeentehuis, telefoon (040) 289 38 93.

Publicatie 5 juni 2007