Gemeente Deurne

07-06-2007
Inspraak tracékeuze is gestart
Inloopavond Zuidelijke Omlegging
De gemeente houdt een inloopavond over de tracéstudie van de Zuidelijke Omlegging. Deze vindt plaats op donderdag 14 juni van 19.00 tot 22.00 uur, in de hal van het gemeentehuis. U bent daarbij van harte uitgenodigd. U kunt daarbij binnenlopen wanneer u wilt en ook weer gaan wanneer u wilt. Iedereen kan zich tijdens de inloopavond laten informeren over de resultaten van de tracéstudie Zuidelijke Omlegging en hoe de besluitvormingsprocedure verloopt.
De tracéstudie Zuidelijke Omlegging brengt mogelijke tracés voor de nieuwe wegverbinding tussen de Vlierdensedreef en de Liesselseweg in beeld en beschrijft de consequenties voor bijvoorbeeld verkeer en milieu. Het college van burgemeester en wethouders heeft op 29 mei een voorkeur uitgesproken voor vier tracés.
Voordat verdere bestuurlijke besluitvorming plaatsvindt, is er een periode van inspraak. Deze is maandag 4 juni jl. gestart met het ter inzage leggen van de stukken. Dit is niet alleen het onderzoeksrapport, maar ook een adviesnota en het conceptvoorstel aan de gemeenteraad.