Project Gemeente Westland

vrijwilligersjaarfeest De Loftrompet
Extra plaatsen voor vrijwilligersjaarfeest De Loftrompet Publicatiedatum: 08-06-2007

De gemeente Westland hecht groot belang aan de inzet van de vele duizenden vrijwilligers in het Westland. Als blijk van waardering wordt tijdens een feestelijk evenement op donderdag 14 juni a.s. weer de vrijwilligersjaarprijs de Loftrompet uitgereikt. Om tijdens de prijsuitreiking en het feest een goede afspiegeling van het Westlandse vrijwilligerswerk te kunnen krijgen, zijn zoveel mogelijk organisaties die met vrijwilligers werken uitgenodigd. Los van deze uitnodiging heeft de gemeente extra plaatsen gereserveerd voor vrijwilligers die om een of andere reden niet via een organisatie zijn aangemeld.

Bent u als vrijwilliger actief bij een vereniging, club of ander georganiseerd verband en nog niet aangemeld, dan kunt u zich als nog aanmelden voor het Vrijwilligersjaarfeest. Het feest met als thema High Tea wordt gehouden op donderdag 14 juni a.s. van 14.30-17.30 uur in de Leuningjes in Poeldijk.

Aanmelden
Aanmelden voor het Vrijwilligersjaarfeest kan door een e-mail te sturen aan jaarfeest@vrijwilligerswerk.nl of te bellen met het Secretariaat Welzijn 672 041.

Genomineerden bekend
Inmiddels zijn de genomineerden in de categorie Organisatie, Initiatief/Project en Zorg bekend gemaakt. Het publiek kan zijn voorkeur kenbaar maken tot 11 juni.

Genomineerden categorie Organisatie:

* themapark Westlandse Druif

* Historisch Archief Westland

* Kringloopwinkels Wateringen en s-Gravenzande

Genomineerden categorie Project/initiatief:

* Aai-honden-project ( Hondensportver. De Vrije Sprong)
* Vrouwen over de drempel (stimulering wederzijds begrip allochtonen en autochtone vrouwen)

* Maatschappelijke stage (leerlingen vmbo Dalton Naaldwijk)

Genomineerden categorie thema Zorg

* Zorgkring Westland

* Terminale thuiszorg (VPTZ) regio Westland
* De vrijwilligers van de stichting Welzijn Westland