Kamer van Koophandel Zuid-Limburg

Persbericht: WTC Heerlen Aachen houdt Open Huis

Het World Trade Center (WTC) Heerlen Aachen houdt op donderdag 14 juni "Open Huis". WTC Heerlen Aachen ontplooit sinds 1 maart zijn activiteiten vanuit een eigen locatie op het grensoverschrijdende bedrijventerrein Avantis, waar het voor Nederlandse en Duitse bedrijven én voor ondernemingen in andere landen als springplank fungeert om versterkt de internationale markt te betreden.

Bovendien is het WTC-gebouw beschikbaar voor ondernemers die hun internationale ambities willen verwezenlijken. Daarvoor biedt het WTC een uitgebreid servicepakket aan. Dat varieert van bescheiden werkruimten en comfortabele easy-in-easy-out faciliteiten die per uur, dag of week te huur zijn, tot toegang tot het wereldwijde WTC-netwerk, zich uitstrekkend van Abu Dhabi tot Jakarta en van Montréal tot Zürich.

Het WTC Heerlen Aachen is een gezamenlijke onderneming van Heerlen, Aken, de Kamer van Koophandel Zuid-Limburg, de IHK Aachen en van enkele Nederlandse partners.

Het "Open Huis" aan Vogt 21 (in Heerlen) op Avantis begint om 16.30 uur met de ontvangst en wordt - na een aangeklede borrel - rond 20 uur beëindigd.

Voor vragen of nadere informatie kunt u contact opnemen met WTC Heerlen Aachen bereikbaar via telefoonnummer 0031- 6 - 2500 2030 of info@wtc-heerlen-aachen.com Website: www.wtc-heerlen-aachen.com

---- --