Ingezonden persbericht


donderdag 14 juni

FINALE STUDENTENBANDSTRIJD KAF EN KOREN

Donderdag 14 juni

KAF EN KOREN FINALE & LEFTIES SOUL CONNECTION

Na een collegejaar van voorrondes in het CultuurCafé, en een meimaand van halve finales in Merleyn, schitteren de drie beste studentenbands van de Radboud Universiteit nog één keer, en wel op het prachtpodium van Doornroosje! En welke bands zijn dat dan? BREAKTRACK won de eerste halve finale, THESE SEATS ARE TAKEN de tweede en de wildcard was voor WITH ICE. Luister alvast wat nummers op http://www.ru.nl/kafenkoren!

En er is méér goeie muziek: tijdens het jury-overleg geeft Lefties Soul Connection een concert. Deze meesters van de deep funk & raw soul laten zich beïnvloeden door de meest obscure bands uit de sixties en de vroege seventies, en dát is te horen. Gedurende de avond zijn er bovendien diverse acties van Studenten voor Oekraïne, die geld inzamelen voor een kinderziekenhuis in Zhytomir. Een euro van je kaartje gaat naar dit goede doel, maar elke euro telt. Misschien kun jij ook iets missen?

*20.00-03.00u, Doornroosje, Groenewoudseweg 322, entree ¤5 (studenten) of ¤7, voorverkoop via www.doornroosje.nl, info: www.ru.nl/kafenkoren, www.leftiessoulconnection.com, www.ru.nl/cultuuropdecampus

Cultuur op de Campus
Lydia van Aert
Radboud Universiteit Nijmegen
Comeniuslaan 6, k -1.70
T: 024 - 361 59 12
F: 024 - 361 55 47
E: cultuuropdecampus@dsz.ru.nl / l.vanaert@dsz.ru.nl W: www.ru.nl/cultuuropdecampus

Organisatie: Cultuur op de Campus, locatie: Doornroosje

Informatie: 024-3612823