AutoRai

Samenwerking Daihatsu en MultiLease

(6/14/2007)
Daihatsu Holland B.V. en MultiLease B.V. hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Vanaf deze maand werken beide bedrijven samen onder het label Daihatsu Lease.

Door de toenemende vraag naar compacte en zuinige autoâs op de zakelijke markt, brengen MultiLease en Daihatsu met Daihatsu Lease een aantrekkelijk product voor de zakelijke rijder.

Natuurlijk Leasen
Evenals Daihatsu kiest MultiLease voor duurzaamheid als het gaat om behoud van de natuur. Dit vormde voor Daihatsu en MultiLease de basis voor de samenwerking. Zo werkt MultiLease met het product âNatuurlijk Leasenâ: aan de hand van gunstige leasetarieven voor autoâs met een A-, B- of C-label wordt, in samenwerking met de Vereniging Natuurmonumenten, schoon rijden gestimuleerd. Dit sluit goed aan op de doelstelling van Daihatsu om klimaatverandering te beperken door energiezuinige autoâs met een zeer lage CO2-uitstoot aan te bieden.

Daihatsu Lease is een aantrekkelijk, nieuw product, speciaal voor de zakelijke rijder. Met gunstige leasetarieven maakt Daihatsu Lease kostenverantwoord zakelijk rijden mogelijk. Bovendien houdt men met de keuze voor één van Daihatsuâs zuinige en minder CO2 uitstotende modellen rekening met het milieu. Hierdoor is het mogelijk om ook zakelijk milieubewust te rijden.