Gemeente Echt-Susteren


vragen

Herinrichting Zuiderpoort

Baars Infra is gestart met de herinrichting van de Zuiderpoort, tussen de Bovenstestraat en de inrit naar de voormalige EDAH.

De werkzaamheden bestaan uit de aanleg van riolering, een buis met een diameter van 1,25 m. en een buis met een diameter van 40 cm. Na de aanleg van de riolering wordt de asfalt aangebracht zodat de Zuiderpoort tijdens de vakantieperiode in principe in de oorspronkelijke staat terug is.

De hierboven globaal omschreven werkzaamheden duren tot en met week 28. Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer met een verkeersregelinstallatie geregeld. Uiteraard zal dit vertraging voor het verkeer tot gevolg hebben waarvoor wij u begrip vragen.

Het afwerken (aanleg trottoirs, fietspaden) van de Zuiderpoort gebeurt als het appartementencomplex Rieter, medio 2008, klaar is.

Na de bouwvakantie (week 32) start de aannemer met de herinrichting van de Bosstraat-Peijerstraat. Over de uitvoering en planning van dit werk zal de aannemer op korte termijn een informatieavond organiseren, zodat u te zijner tijd als deze werkzaamheden starten volledig bent geïnformeerd.

Voor verdere inlichtingen over de uitvoering van de herinrichting Zuiderpoort kunt u contact opnemen met de heer R. Laumann, telefoon 06-15018288 van Plangroep Heggen. Dit bureau doet namens de gemeente dagelijks toezicht en directievoering op het werk. Namens de gemeente begeleidt de heer H. Steskens, telefoon 0475 - 478 478, het werk.